La marca ha actualitzat la Triumph Tiger Explorer

La marca de motos ha presentat i diversificat la línia del seu Triumph Tiger Explorer, seguint el patró establert per a les seves petites Tiger 800. La Tiger Explorer estarà disponible en sis nivells d’acabat, cadascun oferint un equilibri diferent entre l’aventura i el turisme.

L’aventurera Tiger Explorer XC  i la Tiger Explorer XR com a model de base de la línia. La XC estarà acompanyada per la XCX i el nivell superior XCA, mentre que el XR estarà acompanyada per la XRX i l’encara més extrema XRT. Els sis models porten el mateix motor de 1215cc, tres cilindres i transmissió per cardan. També de sèrie en tota la línia un embragatge hidràulic i un nou disseny d’escapament.

La XC base i models XR vénen de sèrie amb ABS i control de tracció commutable. Les quatre variants millorades reben corbes de potència, ABS i control de tracció gràcies a una nova IMU (Unitat de Mesura Inercial) que modera els sistemes basats en la velocitat i l’angle d’inclinació transmesa pels sensors.

Triumph Tiger Explorer - Diari Català
Triumph Tiger Explorer

Els models actualitzats, també reben suspensió semi activa de WP, control de retenció en pujada i una selecció de cinc mapes de potència (quatre mapes predefinits i un mapa personalitzable).

La Tiger Explorer 2016, rep un canvi estètic per tenir un aspecte més musculós, mentre que es millora la distribució dels corrents de calor i aire. Els sis models també reben un nou parabrisa electrònicament ajustable.

Curiosament, Triumph no ha proporcionat molts detalls sobre el que diferencia a la XCX de la XCA o XRX del XRT. Esperem més detalls en una dates posteriors, així com els seus preus i la disponibilitat.