MV Agusta Brutale 800, una bella dama actualitzada 

És difícil quan veus o sents una MV Augusta no girar el cap o admirar-la, són exòtiques i belles. La MV Agusta Brutale 800, segueix sent, la millor esport despullada que la marca ha fabricat fins ara, i des que Mercedes-AMG va comprar una participació del 25%, aquesta ha fet un salt enorme en qualitat i en el de subministrament de peces.

Els canvis finals que s’expandeixen a través de tots els models de les MV tres cilindres (Dragster, F3, Rivale, Stradale i Turisme Veloce) tenen l’acabat del motor negre en lloc de plata.

MV Agusta Brutale 800 - Diari Català
MV Agusta Brutale 800

És difícil d’imaginar, però al 2016 la MV Agusta Brutale 800 és encara més bella i amb més tecnologia.

Compta amb un bon nombre de canvis d’estil, incloent-hi una cua revisada amb llums posteriors LED, dipòsit de combustible esculpit, nous conductes d’admissió, escapament redissenyat, instruments millorats i un far més aerodinàmic, amb un anell de LED que actua com a llum diürna.

El nou motor és ara compatible amb una potència de 85 kW (116 cv) a 11.500 rpm, compleix la norma Euro4, mentre que el parell s’ha incrementat en un 25% i ara ofereix 83 Nm a 7600 rpm.

Compta amb un cigonyal contra-rotació i és l’única moto de la seva categoria amb electrònica assistida ràpida, palanca de canvis cap amunt i a baix. L’embragatge està accionat hidràulicament, mentre que la gestió del motor és atesa pel sistema MVICs que inclou multimapa, control de tracció integral amb vuit ajustos.

Una moto preciosa i de ben segur efectiva i divertida.

MV Agusta Brutale 800 - Diari Català
MV Agusta Brutale 800

Fotos: MV Agusta