La companyia de solucions en refrigeració liquida EK Water Blocks, ha presentat els seus nous productes per a les noves plaques base Gigabyte Z170X

EK-FB Z170X nou mono-bloc de refrigeració liquida pc | Diari CatalàLa refrigeració liquida EKFB Z170X ha estat dissenyat i desenvolupat en conjunt amb Gigabyte per ajustar perfectament a 3 models de plaques base GAZ170X: la UD5 TH, la Gaming 5 i la Gaming 7.

El mono-bloc EKFB Z170X està dissenyat exactament amb les mateixes qualitats i característiques que la resta de productes de la gamma de refrigeració líquida d’EK Water Blocks.

EK Water Blocks diu que el seu nou mono-bloc té contacte directe amb els mòduls de regulació de voltatge o vrms (MOSFET) a més del microprocessador, dirigint un flux constant de refrigerant a través de tots i cada un d’aquests components.

Amb la base fabricada en coure electrolític niquelat amb un disseny d’alt flux, el EKFB Z170X està dissenyat per no ser res restrictiu a l’hora d’aplicar una configuració de RL, ja que admet flux invers i funciona perfectament amb bombes de cabal de baixa pressió.

EK Water Blocks ens ofereix dues opcions l’hora de comprar el mico-bloc EKFB GA Z170X, podrem triar entre l’opció amb la part superior en color negre Acetal o mantenir la tapa acrílica transparent per poder apreciar el flux del líquid a través dels seus canals. Tots dos dissenys estan disponibles a la EKshop i distribuïdors associats, amb un preu estimat de 119,95 euros per a les dues variants.