El Alcatel Idol 4 i el Idol 4S apareixen abans del seu anunci mostrant les seves especificacions

Continuem amb les filtracions de cara al Mobile World Congress d’aquest any, el torn ara li toca a Alcatel, que ha vist com dos dels seus propers dispositius s’han filtrat per error en la seva pròpia pàgina web de suport.

Els dispositius filtrats han estat el Alcatel Idol 4 i el Alcatel Idol 4S, dispositius que si ens guiem pel seu nom, seran els predecessors del Alcatel Idol 3, encara que arriben amb unes especificacions bastants interessants.

Alcatel Idol 4

Dels dos models filtrats, el Idol 4 és el més petit, compta amb una pantalla de 5,2 polzades IPS LCD amb resolució 1080p, integra un processador Snapdragon 617 de vuit nuclis, 16GB d’emmagatzematge intern ampliable per micro-SD, la memòria RAM pot ser de 2 o 3 GB, càmera posterior de 13MP i càmera frontal de 8MP.

Alcatel Idol 4

Vindrà amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat de fàbrica i comptarà amb una bateria de 2610 mAh.

Alcatel Idol 4S

El Alcatel Idol 4S serà una mica més gran que el seu germà petit, comptarà amb una pantalla de 5,5 polzades AMOLED amb una resolució QHD, integra un processador Snapdragon 615 de vuit nuclis, 32 GB d’emmagatzematge intern ampliable per micro-SD acompanyat de 3 GB de memòria RAM, càmera posterior de 16MP i càmera frontal de 8MP.

Alcatel Idol 4S

Igual que l’Idol 4, vindrà amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat de fàbrica i comptarà amb una bateria de 3000mAh.

Totes les especificacions però sense imatges

És curiós, però normalment aquests factors succeeixen al contrari, es filtren primer les imatges i després les especificacions, en el cas del Alcatel Idol 4 i el Idol 4S no ha passat el mateix.

El preu és una altra de les incògnites que queden per resoldre. El més probable és que coneguem el seu preu i el seu disseny al MWC 2016.