El FC Barcelona Lassa rep el Vilafranca per intentar seguir amb l’avantatge al liderat de l’OK Lliga que manté amb el Club Patí Vic i el Liceo de La Coruña

El FC Barcelona Lassa tancarà la jornada en rebre la visita del Vilafranca (diumenge, 19.00h) per mantenir l’avantatge de cinc punts que encara manté amb el Club Patí Vic i  de sis amb el Liceo de La Coruña. Els blaugrana estan en un estat de forma espectacular però el seu rival d’aquesta setmana, el Vilafranca, sempre és un rival complicat i, si guanya, es posarà quart a la classificació, a l’espera del que facin Voltregà i el Vendrell.

El Club Patí Vic rep el Patín Cerceda, quart classificat començant per la cua (dissabte, 19.30h) en un partit marcat per les necessitats. Els catalans necessiten els punts per no perdre la vista al líder i mantenir esperança de guanyar l’OK Lliga. Els gallecs, per la seva part, es veuen obligats a sumar per distanciar-se de la zona baixa de la classificació. Un cas semblant que el del Caldes, que s’enfrontarà al Liceo, tercer classificat (dissabte, 19.00h).

La resta de partits de la jornada d’aquest cap de setmana són: Noia Freixenet-Calafell (19:30h), Igualada Calaf-Lloret (20.30h), Moritz Vendrell-Voltregà (20.00h), Reus Deportiu-Enrile Alcoy (21.00h), jugats dissabte i l’ICG Lleida-Shum (12.00h), jugat diumenge.