Mossos i FC Barcelona blindaran el Camp Nou amb mesures extraordinàries de cara a la UEFA Champions League

El FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra prendran mesures “extraordinàries” de seguretat per blindar el Camp Nou al partit de dimarts, entre els blaugranes i l’AS Roma. Aquestes mesures tractaran de prohibir l’entrada de motxilles o bosses grans, així com evitar l’estacionament de vehicles als voltants de l’estadi.

Club i Mossos, en un comunicat conjunt emès aquest divendres, han detallat les vuit mesures extraordinàries que duran a terme per garantir la seguretat dels assistents al partit de la UEFA Champions League després dels atemptats de divendres passat a París, on l’Stade de France era un dels objectius dels terroristes.

Una vegada analitzats tots els protocols habituals de seguretat, Club i Mossos han establert unes mesures addicionals. Els accessos de l’estadi s’obriran unes tres hores abans de l’inici del partit, i es recomana als aficionats que arribin amb suficient temps.

A partir de les 14.00h de dimarts, tant el Museu com la FCBotiga Megastore, tancaran les portes al públic per facilitar l’accés al recinte. A més, per accedir-hi caldrà tenir una entrada pel partit o el respectiu carnet de soci amb l’abonament de temporada.

En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci, i tampoc es permetrà entrar amb “motxilles, maletes, ronyoneres o bosses de gran mida”. A més, els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació “sense excepcions”.

Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la corresponent acreditació, entrada pel partit, o el carnet de soci amb l’abonament de la temporada.

Els aparcaments del club oberts al públic no abonat quedaran tancats a partir de les 8.00h del matí de dimarts dia 24 de novembre i, a partir d’aquesta hora, es retiraran els vehicles que encara hagués, excepte els autocars que podran estar fins a les 14.00h; tampoc es podrà aparcar en el perímetre del Camp Nou a partir de les 8.00h del mateix dimarts.

Finalment, el partit entre els equips juvenils del FC Barcelona i l’AS Roma de la UEFA Youth League, que es disputava al Miniestadi dimarts a les 16.00h, s’avançarà a les 12.00h per motius d’operativa tant dels membres de seguretat del club com dels Mossos.