El Barça busca solucions als problemes amb la UEFA i la FIFA

0
El Barça busca solucions als problemes amb la UEFA i la FIFA - Diari Catala
A l'últim partit contra el BATE Borisov, el Barça va demanar respecte a la UEFA i les grades es van tornar a omplir d'estelades / EFE

El Barça busca solucions als problemes amb la UEFA i la FIFA i després d’una reunió de la Junta Directiva prepara recursos per a les possibles decisions

La Junta Directiva ha celebrat avui una reunió ordinària per a rebre informació sobre els assumptes pendents de resolució del club. El Barça busca solucions als problemes amb la UEFA i la FIFA i ha emès un comunicat amb els passos a seguir davant de les possibles decisions que puguin prendre ambdues entitats.

D’una banda, la Junta ha informat que un cop analitzats tots els detalls del recurs presentat davant del Comitè d’Apel·lació de la UEFA per la sanció en el cas de les estelades, si aquest no fos admès, es reitera la decisió de recórrer al Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS), i en cas de ser necessari, a la justícia ordinària de Suïssa o al Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg.

Pel que fa a la FIFA, el club ha confirmat que es troba a l’espera del pronunciament d’aquest organisme sobre la inscripció del jugador Arda Turan per cobrir la baixa de llarga duració de Rafinha, que es perdrà el que resta de temporada. Aquesta decisió, en cas de ser una resposta positiva, anul·laria la sanció de no poder inscriure cap jugador fins al gener de 2016. Respecte a aquesta qüestió, el Barça també espera resposta escrita per poder inscriure als nous jugadors del futbol formatiu, alhora que un pronunciament sobre aquells nens no regularitzables per a que puguin continuar la seva formació esportiva i acadèmica a la Masia. “Si durant les properes setmanes continua el silenci administratiu de la FIFA, el Barça donarà per finalitzat aquest pas legalment preceptiu i presentarà un recurs al TAS per indefensió” especifica el comunicat.

Per últim, la Junta Directiva ha acordat la designació de Jordi Monés com a directiu comissionat per a impulsar el projecte Barcelona Universitas, aprovada a la darrera Assemblea de Socis Compromisaris, i també ha autoritzat l’alta d’11 noves penyes barcelonistes, sis de les quals són internacionals.