El Barça, disposat a arribar al TAS per inscriure Arda Turan

0
Arda Turan | Diari Catala
Arda Turan, en un entrenament amb el Barça | FOTO: FC Barcelona
Turan es va classificar amb Turquia per la fase final de l'Euro
Arda Turan, en un entrenament recent amb el Barça. FCB

El club blaugrana presenta avui un recurs davant el Comitè d’Apel·lació de la FIFA com a pas previ al recurs davant el TAS

Redacció/EP. La junta directiva del FC Barcelona va confirmar ahir que apel·larà a la FIFA la inscripció del jugador turc Arda Turan després del silenci del màxim organisme del futbol mundial, que no ha contestat cap de les tres peticions del club culer en aquest sentit.

Els serveis jurídics del Barça estan disposats a anar al Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) per sol·licitar la inscripció de turc. El Barça va explicar que la FIFA no ha contestat l’última petició presentada el passat divendres, la tercera que fa el club blaugrana.

“Davant aquesta absència de resposta, demà dijous -per avui- es presentarà recurs davant el Comitè d’Apel·lació de la FIFA, com a pas previ al recurs davant el TAS, explica el club.

El Barcelona pretén que la FIFA permeti inscriure al jugador turc abans que finalitzi la seva sanció -gener 2016- per les recurrents lesions que ha patit des del començament de temporada, agreujades fa un parell de setmanes amb les de Lionel Messi i Andrés Iniesta.

A més a més, la junta directiva també va aprovar -en la seva reunió ordinària celebrada a les oficines del club- el pressupost que permetrà escometre les obres de reforma i ampliació de l’antiga residència de jugadors, La Masia.

Al voltant d’1,8 milions d’euros amb la intenció que La Masia també pugui acollir actes i esdeveniments tant de l’entitat com d’empreses i patrocinadors. Les obres començaran immediatament i es preveu que acabin al juny de 2016.

Finalment, la Junta ha estat informada dels requeriments d’entrades i la seva ubicació corresponent, que el club posarà a disposició de la UEFA i els equips visitants, en els partits de Lliga de Campions que es juguen al Camp Nou. “El club està acabant l’operativa que permetrà complir amb aquests requeriments i que explicarà públicament en els pròxims dies”, indica el comunicat.