El FC Barcelona i Javier Tebas, president de la LFP, volen que el Santiago Bernabéu aculli la final de la present edició de la Copa del Rey

Amb el FC Barcelona classificat per a una final de Copa del Rey en la qual el Sevilla FC es perfila com el rival dels blaugrana, és hora de pensar en l’estadi que acollirà el partit. Ara bé, tant el FC Barcelona com Javier Tebas, president de la Liga de Fútbol Profesional (LFP) advoquen pel Santiago Bernabéu.

El Barça té clar que una de les seves preferències és que l’estadi pugui acollir el major nombre possible d’afeccionats a les graderies. I, en aquest sentit, les més de 80.000 persones que caben a l’interior de l’estadi ‘blanc’ situen el Bernabéu en totes les travesses possibles.

Tebas també apunta cap el Bernabéu

Javier Tebas, en un acte de la LPF | FOTO: europapress.es
Javier Tebas, en un acte de la LPF | FOTO: europapress.es

Javier Tebas ha reconegut que li agradaria que la final de la Copa del Rey es jugués al camp del Real Madrid, considerant que un partit d’aquesta envergadura s’ha de disputar en un gran estadi: “Tant de bo la final de Copa sigui al Bernabéu. Un partit així és important que es jugui en un estadi amb gran capacitat, es mereix un estadi que pugui cabre molta gent. Però, si no pot ser al Bernabéu, que sigui al Vicente Calderón o en qualsevol altre que aculli la màxima gent possible”.