Una visita molt complicada

0
El Barça juga a Burela
Marc Carmona dóna instruccions durant un partit del Barça | FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El Barça juga a Burela (16.15h, Esport3), una pista molt difícil, amb la intenció de retallar punts al líder, el Movistar Inter

Avui, el Barça té una dura prova a Burela. Els culers van empatar a casa a l’últim partit de lliga contra el Palma i van veure com el Movistar Inter augmentava el seu avantatge cinc punts. A més, s’ha d’afegir la dificultat del pavelló dels locals, ja que és una de les pistes més petites de la LNFS. Marc Carmona segueix sense poder comptar un partit més amb Sergio Lozano, lesionat al genoll, mentre que als visitants és baixa Matamoros, un jugador clau pels gallecs.

Una setmana de preparació

Els jugadors de l’equip local han pogut treballar el partit molt bé, ja que la setmana passada van tenir partit el dimarts i aquesta han pogut gaudir de més entrenaments. “Estic molt content des del punt de vista de la preparació, hem pogut treballar el que volíem”, ha afirmat Marc Carmona, que recupera a Bateria després de perdre’s l’últim duel per sanció. Precisament, el jugador brasiler està amb moltes ganes, ja que “he tingut dues setmanes per preparar-me per a aquest partit important”.

Un rival motivat

El Burela, per la seva part, encara no ha perdut al seu camp i sap que avui no s’ho pot permetre, ja que vol jugar la Copa d’Espanya. L’any passat, el Barça va guanyar a l’últim minut i, l’anterior, només va poder empatar. “És una pista que sempre ens ha costat, és una pista petita, amb molta gent, que rellisca una mica i ens estrenyen molt”, destaca Carmona. Un altre factor en contra que tindran els culers serà el públic gallec, i així ho indica Bateria: “Sempre és especial per a equips com Burela jugar contra el Barça, estan desitjant que hi hagi un partit gran, i segur hi haurà moltíssima gent al seu pavelló”.

16.15h | Burela Pescados Rubén – FC Barcelona Lassa  

Alineacions

Burela Pescados Rubén.– Edu, Isi, Jorge Bellvert, Chino i Iago Rodríguez -cinc inicial- Álex, Iago Míguez, Chano, Carlitos, Antoñito i Hélder.

FC Barcelona Lassa.– Paco Sedano; Aicardo, Saad, Dyego i Wilde -cinc inicial- Cristian, Tolrà, Lin, Bateria, Ferrao, Juan Emilio i Esteban.

Sancionats: – | –

Lesionats: Sergio Lozano | Matamoros