El Barça Lassa es juga seguir a la Copa del Rei a Canàries

0
El Barça juga a la pista de l'Agüimes de Canàries
Bateria i Lozano s'abracen en el partit contra el Jaén
El Barça juga a la pista de l'Agüimes de Canàries
Els jugadors s’abracen en el partit contra el Jaén

L’equip entrenat per Marc Carmona juga avui a la pista del Agüimes FS de 2B amb la baixa de Saad (20:30 hores)

El FC Barcelona Lassa juga avui a la nit el seu partit de setzens de final de la Copa del Rei contra l’Agüimes FS, un equip canari que juga en 2B. Abans de partir a Canàries per disputar el partit, Marc Carmona i Lin es van dirigir ahir als mitjans de comunicació per parlar d’aquesta eliminatòria a partit únic, recordant que l’equip culer ha guanyat quatre de les cinc edicions disputades. Per la seva part, Lin va reconèixer que el Barça és un equip molt superior al Agüimes, però el jugador va recordar que fa uns anys ja van tenir un ensurt contra el Centelles, un equip que jugava en la mateixa divisió que actualment juga l’Agüimes. Per això va preferir ser caut i parlar amb molt respecte del rival canari de la Copa del Rei: “La setmana passada ja vam veure algunes sorpreses d’equips de Primera que van caure, així que el nostre objectiu és guanyar però sobretot tenir respecte al rival per seguir endavant en la competició”.

Hem de recordar que l’equip blaugrana ha conquistat en quatre ocasions aquesta competició, i això que només s’han disputat cinc. Únicament no van poder aixecar la Copa la temporada passada en caure en les semifinals contra Inter Movistar, l’equip que posteriorment es va proclamar vencedor guanyant en la final al Marfil Santa Coloma, l’actual Catgas E. Santa Coloma. És per aquest motiu que l’equip culer té moltes ganes de poder tornar a guanyar en aquesta temporada. Tal com va dir Marc Carmona, “és una competició de la qual tenim molt bons records i tenim ganes de tornar a jugar-la. Som molt conscients, perquè hem jugat molts partits d’aquests, que en els partits en eliminatòria única pot passar qualsevol cosa “. D’aquestes mateixes ganes també va voler parlar Lin, el jugador segovià: “Tenim moltes ganes d’anar pas a pas per arribar a les finals i de tornar a recuperar els títols que tant ens alegren“.

Una temporada amb ganes de guanyar títols

Després de no poder guanyar cap dels títols temporada passada, l’equip blaugrana té moltes ganes de tornar a la senda de les victòries i a les alegries que aquesta secció ha donat en els últims anys al club. Per això Carmona va declarar el següent: “És una temporada important per a nosaltres, som conscients que l’any passat no vam estar bé, per tant la responsabilitat ens diu que aquest any sí o sí hem d’intentar jugar totes les finals i intentar guanyar alguna cosa. La casa, l’escut i la nostra pròpia història, aquesta recent, fa que siguem exigents i que l’exigència estigui present cada dia”. Per aquest partit de setzens de final el Barça no podrà comptar amb l’italo-brasiler Saad, amb una sobrecàrrega lumbar, i en el seu lloc l’entrenador ha convocat el jove del Barça B Juan Emilio, que ja ha fet la pretemporada amb el primer equip aquest any.

El club espera que aquesta competició s’assembli a la de fa dues temporades, quan els blaugranes també van debutar a Canàries, però en aquella ocasió l’equip va jugar la primera ronda de la Copa del Rei davant el Fonononós Gomera, al que va derrotar per 1-9 amb hattricks de Wilde i Igor, aquest últim però ja no pertany al club després d’haver-se anat durant l’estiu. Finalment els barcelonistes van arribar a la final de Bilbao i van aixecar per quarta vegada consecutiva el trofeu, en vèncer en els penals al Pozo Murcia per un ajustat 4-3. Excepte la baixa ja comentada de Saad, la resta de la convocatòria la formen Cristian, Paco Sedano, Aicardo, Tolrà, Gabriel, Dyego, Lin, Lozano, Bateria, Wilde, Ferrao i Juan Emilio.