El FC Barcelona Lassa ha derrotat per 5-1 el Cerceda obliga al Club Patí Vic i a l’HC Liceo a guanyar els seus partits si no volen veure augmentada la distància del líder de l’OK Lliga

El FC Barcelona Lassa ha golejat aquest divendres el Global Hockey Patín Cerceda per un contundent 5-1 amb tres gols de Matías Pascual i dos més de Lucas Ordóñez, que han sentenciat el partit a la primera part. Aquesta bona notícia contrasta amb la lesió d’Edu Lamas, que es perdrà la resta de la temporada.

El Club Patí Vic, segon classificat, no vol perdre la pista al líder i rep a casa l’Enrile Alcoy, penúltim classificat (19.30h). Sembla un partit propici per a que els vigatans segueixin a cinc punts dels blaugrana, però jugaran amb la pressió de saber que una derrota descartaria pràcticament el títol de l’OK Lliga.

La resta de partits d’aquesta jornada, tots jugats aquest dissabte, són: Liceo-ICG Lleida (19.00h), Calafell-Lloret (20.00h), Noia Freixenet-Vilafranca (20.00h), Igualada Calaf-Voltregà (20.30h), Moritz Vendrell-Caldes Laser (20.00h) i Reus Deportiu-Shum (21.00h).