El FC Barcelona Lassa va emportar-se un partit agònic on va començar de forma fulgurant i va haver de remuntar en l’últim període. Satoransky i Perperoglou, decisius

L’inici del partit va ser tan inesperat com impressionant. Un 25-4 en el primer quart que suposava el pitjor inici de la història del Madrid a l’Eurolliga. Els blancs van començar nefastos des de la línia de tir lliure. I el tàndem Satoransky-Ribas (que es faria mal al turmell i no jugaria més) va obrir una escletxa que feia embogir el Palau.

Però en el segon quart van reaccionar de la mà de Llull i els contraatacs frenètics, que els van posar a tan sols 12 punts al descans (40-28). Una llàstima perquè el Barça havia començat de forma somiada.

Després del pas per vestuaris, el Madrid ha seguit canviant el ritme del matx, amb un Carroll que feia acte de presència des de la línia exterior i un Ayón que dominava la zona. Tot per decidir-se a l’últim quart (53-52).

I els últims deu minuts van ser espectaculars. El Barça va perdre l’avantatge per primer cop en tot el matx, i els madridistes van arribar a escapar-se de sis (54-60, min. 35), però Perperoglou, determinant, i un Dorsey omnipresent van permetre la remuntada. A l’últim minut, els errors tàctics dels blancs (no protegir el rebot després d’un tir lliure, imperdonable), van acabar de condemnar-los.

 

Fitxa tècnica

FC Barcelona Lassa.- Doellman (11), Dorsey (4), Ribas (6), Satoransky (17), Vezenkov (-), Eriksson (2), Diagné (-), Samuels (1), Oleson (7), Arroyo (-), Perperoglou (20) i Tomic (4).

Real Madrid.- KC Rivers (2), Rudy (-), Nocioni (5), Maciulis (-), Reyes (11), Rodríguez (8), Ayón (16), Carroll (9), Lima (4), Llull (7), Hernangómez (-) i Taylor (3).

Parcials: 25-4, 15-24, 12-23 i 20-14.

Pavelló: Palau Blaugrana (7.142 espectadors)