Barça | Diari Català
El Barça de Luis Enrique segueix trencant registres | FOTO: La Liga

Amb la victòria contra el Rayo Vallecano, el Barça ja té el rècord de 35 partits consecutius sense perdre que fins ara ostentava el Real Madrid de la temporada 1988/1989

El FC Barcelona ha trencat aquest dijous un rècord històric en el futbol nacional en aconseguir els 35 partits sense perdre amb la seva victòria (1-5) davant el Rayo Vallecano, superant els 34 que va signar el Real Madrid de Leo Beenhakker de la temporada 88/89 .

Els de Luis Enrique han establert la nova marca a partir de superar la que regnava des de feia 27 anys, tenint en compte totes les competicions oficials. Les properes setmanes els blaugranes poden tenir a l’abast els dos grans rècords a nivell europeu.

El primer és el que va deixar el Nottingham Forest, que durant el mes de desembre de 1978 va tancar una ratxa de 40 partits sense conèixer la derrota entre la Lliga, la Copa d’Europa, la Copa de la Lliga i la Charity Shield.

No obstant això, la xifra de partits sense perdre més alta assolida fins ara en les grans lligues va ser l’aconseguida per la Juventus entre els mesos de maig de 2011 i el del 2012. L’equip bianconero va estar 43 partits imbatut entre la Lliga i Copa Italiana. Els 43 enfrontaments, però, es van dividir en 26 victòries i 17 empats, mentre que el Barça actual ja ha arribat als 29 triomfs.