El Betis destitueix Pepe Mel | Diari Català
El Betis destitueix Pepe Mel | FOTO: europapress.net

El Real Betis Balompié ha anunciat aquest diumenge a la nit la destitució de Pepe Mel com a tècnic verd-i-blanc per la “tendència de les últimes setmanes”

El Real Betis Balompié ha anunciat aquest diumenge a la nit la destitució de Pepe Mel com a tècnic verd-i-blanc, decisió presa per la direcció del club després d’una llarga reunió del Consell d’Administració i “per la tendència demostrada per l’equip en les últimes setmanes”.

A través d’un comunicat cap a les onze de la nit el Betis ha anunciat l’acomiadament de Mel, qui va arrencar la seva segona etapa com a tècnic de l’equip el desembre del 2014. “El Consell d’Administració del Real Betis Balompié ha decidit aquesta nit la destitució de José Mel Pérez com a entrenador del primer equip de l’entitat”, ha explicat el comunicat.

Poc després el president del club, Juan Carlos Ollero, i el director esportiu, Eduardo Macià, van comparèixer a la sala de premsa de l’estadi Benito Villamarín per explicar la destitució d’un Mel que va tornar al Betis a Primera Divisió el passat curs però que en aquesta temporada, després de sis jornades sense conèixer la victòria, començava a donar símptomes de desgast.

“És un moment desagradable sens dubte per a mi, per al Consell i per al club sencer. El Consell del Betis ha decidit encomanar la missió de dirigir el primer equip d’una manera provisional o interina a Juan Merino, una altra vegada, pel temps que calgui per escollir el millor entrenador possible per al Betis”, ha explicat Ollero.