El bisbe de Ferrara-Comacchio a Itàlia, Luigi Negri, pertanyent al moviment Comunió i Alliberament, està en contra de la renovació de l’Església catòlica que impulsa el Papa Francesc

El bisbe Negri li desitja la mort al Papa Francesc | Diari CatalàL’ultraconservador bisbe de Ferrara-Comacchio a Itàlia, Luigi Negri, pertanyent al moviment Comunió i Alliberament, que critica l’obertura de l’Església Catòlica que impulsat el Papa Francesc ha estat repudiat unànimement al ser conègut un diàleg a un tren que va ser gravat per diversos passatgers, on Negri demanava el mateix final per a Francesc, que va tenir el Papa Joan Pau I, que va governar l’església tan sols 33 dies i va morir en estranyes circumstàncies el 29 de setembre de 1978, mentre intentava obrir l’església i acabar amb els corruptes dins la mateixa.

El bisbe Negri li desitja la mort al Papa Francesc | Diari Català
Luigi Negri

Segons va dir Negri sobre Joan Pau I.

Esperem que, amb Bergoglio, la Verge faci el mateix miracle que va fer amb l’altre.

El diari italià Il Fatto Quotidiano, ha revelat que el bisbe viatjava al tren Bala Vermella, des de Roma a Ferrara el passat 28 d’octubre i el seu diàleg i discussió amb el seu secretari van ser escoltats i gravats per diversos viatgers. Després mentre malparlava per telèfon amb el polític i periodista Renato Farina, també pertanyent al moviment Comunió i Alliberament.

El bisbe no només li va desitjar la mort a l’actual Papa, sinó que, a més, es va posar a criticar els últims nomenaments episcopals realitzats per Francesc al Vaticà.

Segons va dir Negri al seu interlocutor.

Són nomenament fets amb el més absolut menyspreu a totes les regles. Amb una metodologia que no respecta res ni a ningú. El nomenament per Bolonya és increïble. Al que van nomenar no li vaig a passar ni un. L’altre nomenament, el de Palerm, és encara pitjor. El nomenat va escriure un llibre sobre els pobres (què sabrà aquest dels pobres?) I sobre Lercaro i Dosetti, els seus models, dos que van destruir l’Església italiana.

Un terrorista de sotana

El bisbe Negri li desitja la mort al Papa Francesc | Diari Català
Papa Francesc

Luigi Negri en veure l’abast de les seves paraules i la difusió que han tingut les mateixes, ha intentat aclarir i negar les mateixes però només ha aconseguit confirmar que és veritat el publicat al diari italià.

Ngegri en un comunicat va preguntar:

Què passa amb l’ús de frases robades sense el permís de la persona interessada i sense preguntar, en el moment en què van ser pronunciades, el seu significat real i no va informar en la seva totalitat?

Negri va dir en el seu comunicat.

A més, per tant, per reservar per avaluar cada un de les meves mesures legals per protegir la reputació de l’Església i de mi mateix, li demano al públic i l’Ordre de Periodistes si aquesta és la manera de fer la informació periodística.

Però també demano a les comunitats eclesials i civils no convertir-se en còmplice d’aquestes operacions