El temps del BMW M4 GTS és de 7 minuts i 28 segons

Quan BMW va presentar el M4 més radical, el GTS, ja intuíem que el cotxe seria una autèntica bèstia de circuits i que no seria un simple retoc estètic amb quatre elements ben posats, però el que no sabíem és que el BMW M4 GTs seria capaç de marcar un temps simplement espectacular a Nürburgring, el temple de la lluita sobre el cronòmetre.

La marca alemanya ha decidit avançar-nos el gran temps del BMW M4 GTS a l’Infern Verd, el qual ha parat el cronòmetre quan marcava 7 minuts i 28 segons, uns 24 segons més ràpid que el M4 convencional. El M4 GTS estava pilotat per Jorg Weidinger, pilot de proves de BMW M GmbH.

Aquest crono de 7:28 el situa dins del selecte grup dels 30 models de producció més ràpids a Nürburgring i, si ho camparem amb altres models d’altes prestacions, ens sorprendrà veure com és igual o gairebé igual de ràpid que un Porsche Carrera GT o un McLaren MP4-12C. Així mateix, el BMW M4 GTS supera amb claredat altres icones de l’esportivitat com el Ferrari 458 o el Porsche Cayman GT4, mentre es queda a les portes (a uns tres segons aproximadament) d’una gran màquina com el Ferrari Enzo.

Si això us impressiona i decidiu anar a un concessionari BMW i comprar-ne un, oblideu-vos; les 700 unitats del BMW M4 GTS ja estan totes venudes. I és normal, ja que el seu motor de 3 litres i sis cilindres turbo amb injecció per aigua, dóna un raó de 500 CV que s’ajunten a la perfecció amb un xassís espectacular amb elements de fibra de carboni, sortides d’escapament de titani o els fars posteriors amb tecnologia OLED.

Encara que per molts pugui semblar una estupidesa i una guerra sense sentit, la batalla sobre el cronòmetre a l’Infern Verd segueix ben viva.