El Cànnabis arriba a Cornellà

0

‘Spannabis 2016′ arriba a la ciutat catalana amb més de 500 empreses representades

De l’11 al 13 març torna a la Fira de Cornellà l’edició Spannabis 2016, la Fira del Cànem i les Tecnologies Alternatives’, la fira més gran de cànnabis al món.

Aquest any, es durà a terme el World Cannabis Conferences (les conferències mundials de cànnabis), durant el qual es parlarà d’aquesta material i els seus diferents usos, així com els progressos efectuats per la seva regulació. La conferència es dividirà en tres blocs temàtics: medicina, científics i internacionals i intervindran especialistes com José Antonio Martínez Orgado, Iván Fornís Espinosa i Amina Omar Nieto, moderats per Fernando Caudevilla.

L’any passat la fira va acollir 34.000 visitants, 3.000 professionals acreditats, 500 empreses representades i 200 medis acreditats de les comunicacions nacionals i internacionals. Spannabis també oferirà una sèrie de concerts de música. Els artistes que ja han confirmat la seva presència són Ganjahr Family, Rumba Katxai, Sr. Marküsen, King Messenger, Bundem Squad, Jan Nattoh i DJ Karlixx.

Voldràs entrar? Doncs el preu per a l’accés a la nova edició de ‘Spannabis 2016′ és de 15 euros per persona o 35 euros per l’abonament de tres dies.