El Catgas busca seguir amb la bona ratxa

0
El Catgas juga contra el Palma Futsal
Xavi Passarrius dóna instruccions durant un partit a Santa Coloma
El Catgas juga contra el Palma Futsal
Xavi Passarrius dóna instruccions durant un partit a Santa Coloma

L’equip de Santa Coloma es desplaça fins a Mallorca per jugar amb el Palma Futsal demà al matí (11:00 hores)

El Catgas Energia Santa Coloma disputa la sisena jornada a la pista del Palma Futsal. Els jugadors dirigits per Xavi Passarrius juguen a la pista dels balears demà a les 11:00 hores del matí en un dels duels més atractius del cap de setmana. L’equip català sap del potencial que té el Palma, però són conscients que ells també tindran moltes oportunitats i hauran d’estar atents per poder emportar-se els tres punts de les illes. El tècnic català ha opinat del pròxim rival i de Juanito, el seu entrenador: “És el seu segon any al club. Portar dos anys amb el mateix entrenador et fa fer un pas endavant. Palma té una plantilla espectacular i Juanito sempre l’ha gestionat molt bé”. Passarrius afirma que els jugadors del Catgas van arribar a Santa Coloma destrossats després del partit de Copa del Rei a Galicia, i sap que per tenir opcions a Mallorca l’equip haurà d’estar sòlid en defensa. “Nosaltres quan més mal fem és quan pressionem. Moltes oportunitats nostres provenen de fer una defensa agressiva a dalt. El problema ve quan no pots arribar al final del partit amb un resultat molt clar. A vegades paguem una mica aquesta ambició”. Pels dos equips és vital una victòria, ja que el seu objectiu és entrar a la Copa: “El Palma Futsal és una plantilla àmplia, molt compensada i que té els mateixos objectius que nosaltres. Ells són conscients que, si ens guanyen a nosaltres, hauria de passar una desgràcia molt grossa per no ficar-se a la Copa”.

Abans del partit, el porter Dídac també ha fet unes declaracions i ha destacat l’equip rival: “És un rival que gaudeix jugant amb la pilota, igual que nosaltres, però que també té una plantilla bastant compensada i un gran porter. El Palma donarà guerra durant tot l’any, però espero que nosaltres puguem demostrar qui som”. El d’Arenys sap que demà s’enfrontaran dos dels millors porters del campionat, però vol restar importància a aquest fet: “No crec que l’encert de cap dels dos pugui decantar el partit. Som dos equips que sempre volen atacar i per això a vegades patim més en defensa. Tant de bo no hagi de tenir cap protagonisme. Això voldrà dir que s’haurà fet una gran defensa”.

La incògnita d’Adolfo

En aquests partits, el Catgas Energia Santa Coloma no està patint a causa de les baixes de Dani Salgado ni d’Adolfo, en part també al bon moment de forma de tots els seus jugadors i de Corvo especialment en l’apartat ofensiu, però desitgen poder comptar amb ells el més aviat possible. Pel que fa a Adolfo, la seva presència demà encara és una incògnita, ja que el jugador va treballar dilluns amb el fisioterapeuta, el dimarts va estar a gimnàs i dimecres va exercitar-se amb la resta de companys. Xavi Passarrius espera que demà pugui jugar uns minuts: “Tenim esperances que pugui disputar algun minut”, explicava un Passarrius sempre prudent. Tot sembla indicar que caldrà esperar fins a l’últim moment per veure si Adolfo està capacitat per reaparèixer”. El Catgas E. Santa Coloma està situat en setena posició amb set punts i el Palma Futsal és tercer amb 13.