El Catgas fitxa a Alfonso Prieto

0
El Catgas fitxa a Alfonso Prieto
Alfonso Prieto, porter de 26 anys, és nou porter del Catgas E. Santa Coloma

Després de la lesió d’Esteve Plana, l’equip català contracta a aquest porter de 26 anys

El Catgas E. Santa Coloma ja fa unes setmanes que no compta amb dos jugadors en les seves convocatòries, Dani Salgado i Esteve Plana. En el cas del golejador català, va patir una lesió durant el partit de Copa del Rei amb l’Escola Pia, en el qual va fer tres gols i els catalans van accedir als vuitens de final. En l’altre cas, el del porter suplent de l’equip de Xavi Passarrius, la baixa era a causa d’unes molèsties en la zona del pubis, i a finals de la setmana passada es va confirmar una mala noticia per a ell: el jugador sofreix una osteopatia de pubis, està pendent d’operació i es perdrà els pròxims partits de competició.

En aquests moments de la temporada i amb l’objectiu clar de classificar-se per disputar la Copa d’Espanya de Guadalajara, el club de Santa Coloma sabia que no podia estar sense un altre porter, i ha decidit moure fitxa. El Catgas fitxa a Alfonso Prieto, exjugador del Jaén Paraíso Interior per substituir Esteve Plana pel que resta de temporada i, a més, li ofereix dos anys més amb una fórmula d’1+1. El porter madrileny, de 26 anys, s’incorporarà als entrenaments de l’equip en els pròxims dies i treballarà per estar disponible com més aviat millor.

Un porter amb experiència a Primera Divisió

El fitxatge de Prieto és un bon moviment pels de Xavi Passarrius, ja que es tracta d’un jugador amb experiència a la LNFS i que l’any passat es va proclamar campió de la Copa d’Espanya amb el Jaén. Després d’aquest títol la temporada passada, el porter es va trencar el lligament creuat del genoll dret durant el partit del seu equip contra el Barça al Palau Blaugrana, i ha estat de baixa sis mesos. En finalitzar la temporada, el Jaén va decidir no renovar el seu contracte després de no arribar a un acord amb el jugador. Alfonso Prieto, que va rebre l’alta el passat 13 d’octubre, també va jugar al Carnicer Torrejón i al Ribera Navarra.