40 minuts per somiar

0
El Catgas juga contra el Movistar Inter
Ricardinho i Cardinal, els dos homes més perillosos del Movistar Inter | FOTO: LNFS

El Catgas juga contra el Movistar Inter (21.00h) amb l’objectiu d’aconseguir un punt i disputar la Copa d’Espanya a Guadalajara

Una vegada finalitzats els compromisos internacionals, la LNFS torna aquest cap de setmana amb l’última jornada de la primera volta. Avui es disputaran tots els partits a les 21.00 hores per decidir quins seran els últims equips que participin a la Copa d’Espanya que es jugarà a Guadalajara al mes de març. Un d’aquests possibles participants és el Catgas E. Santa Coloma, l’equip dirigit per Xavi Passarrius. Aquesta nit tenen un partit molt complicat al camp del líder, el Movistar Inter, i viatgen amb confiança per aconseguir el punt que necessiten.

Una derrota també pot ser bona

Encara que l’equip de Santa Coloma necessita un punt per classificar-se  automàticament, si cauen al camp del líder, també podrien jugar a la Copa. Actualment, els catalans són setens amb 21 punts, tres més que el Burela, el novè. Si guanyen, podrien ascendir fins a la cinquena posició; si empaten, també jugarien a Guadalajara; però, si perden, haurien d’esperar el resultat dels partits del D-Link Saragossa (contra ElPozo) i del Burela (a Antequera). Si aquests dos equips guanyen i el Catgas perd, la diferència de gols serà molt important, ja que els de Xavi Passarrius tenen un average millor.

El millor campió d’hivern de la història

Pel que fa a l’equip local, el Movistar Inter ja està classificat per jugar la competició de Copa i és el campió d’hivern. El seu únic objectiu al partit d’avui és guanyar al Catgas per convertir-se en el millor campió d’hivern de la història amb un excel·lent registre, ja que actualment acumulen 13 victòries als 14 partits disputats i sumen 40 punts. Una victòria de l’equip madrileny superaria el seu propi registre de la temporada 2013/2014 i finalitzaria la primera volta amb uns increïbles 43 punts.

21.00h | Movistar Inter – Catgas E. Santa Coloma

Alineacions

Movistar Inter.- Álex González, Ortiz, Daniel, Darlan i Rivillos –cinc inicial- Jesús Herrero, Pola, Rafael, Ricardinho, Cardinal, Lolo, Borja, Humberto.

Catgas E. Santa Coloma.– Dídac, Rubén, Rafa López, Adolfo i Corvo -cinc inicial- A. Prieto, Rangel, Sepe, P. Del Moral, Eric Pérez, Fabián i Dani Salgado.

Sancionats: –

Lesionats: – | Esteve Plana

Pavelló: Jorge Garbajosa de Torrejón.