El Catgas Santa Coloma s’acomiada de la Copa - Diari Catala
Els colomencs no han estat capaços de recuperar-se de l'avantatge inicial dels gallecs | FOTO: LNFS

El Burela Pescados Rubén ha deixat el Catgas Santa Coloma fora de les semifinals de la Copa de España de futbol sala després d’una derrota per 4-6

El Burela Pescados Rubén es va convertir aquest dijous en el primer semifinalista de la Copa de España de futbol sala després de superar en un duel igualat el Catgas Santa Coloma. Tot i un bon inici dels catalans van ser els gallecs els que es van avançar al marcador i van marcar una diferència que els de Xavi Passarrius no van encertar a recuperar.

Al Palacio Multiusos de Guadalajara es va viure un partit obert amb ocasions per als dos equips, amb un Catgas Santa Coloma que va sortir millor a la pista però que va ser el primer en encaixar, i per partida doble, en menys d’un minut. Tot i que Adolfo va aconseguir retallar (1-2), la diferència continuava augmentant cap al costat dels gallecs, que van aprofitar un intercanvi de cops per a situar el marcador amb un 2-5 al decans.

A la represa ho van intentar sense èxit uns colomencs que assistien al domini del Burela a causa de la seva pròpia ansietat, que els va conduir a nombroses imprecisions. Una vegada més eren els gallecs els que estiraven la distància (2-6) amb un gol de Chino aprofitant el porter-jugador del Catgas Santa Coloma, i tot i que Dani Salgado i Adolfo van intentar coronar els bons minuts dels catalans, la reacció va arribar molt tard com per inquietar el triomf del homes de Daniel Ibañes.