(20.00h) El Club Patí Vilafranca apura la Copa del Rei

0
El Club Patí Vilafranca rep al SHUM Maçanet - Diari Català
L'equip va aconseguir una important victòria contra el Juventude de Viana | FOTO: Clubpativilafranca.cat

El Cafès Novell Club Patí Vilafranca arriba a l’equador de l’OKlliga i en aquesta última jornada de la primera volta s’enfrontarà al SHUM Maçanet a casa

El Club Patí Vilafranca arriba a la darrera jornada amb la moral alta després de derrotar el Juventude de Viana el passat cap de setmana i certificar el passi als quarts de final de la Copa de la Cers. El partit és molt important per al Vilafranca i és que encara es juga alguna opció, tot i que bastant remota, d’entrar a la Copa del Rei, ja que haurien de perdre Voltregà, Lleida i Vendrell i que l’Igualada empatés. Els de l’Alt Penedès necessiten guanyar i amb aquests resultats encara dependria dels desempats pel tema de la diferència de gols.

La victòria de dissabte és encara molt més important per les aspiracions al segon tram de lliga, ja que els tres punts servirien per estar en una zona còmoda de la taula a l’inici de la segona volta i serien una motivació per a la visita a la pista del Lloret de la propera setmana. També significarien un alleujament de cara a la disputa dels quarts de la Cers davant el Reus, ja que l’equip respiraria molt més tranquil a la lliga i es podria concentrar en l’eliminatòria.

En un partit on l’entrenador Jordi Garcia podrà comptar amb tots els seus homes el Cafès Novell Club Patí Vilafranca s’enfrontarà al SHUM Maçanet a casa en horari unificat a les 20h. del dissabte.