El comitè d’empresa de VallesPà tem pels seus llocs de treball després de l’incendi

0
VallesPà
L'estat de la panificadora que té VallesPà a Rubí, aquest matí.

No tenim assegurada la nòmina del mes que ve, si s’atura la producció per l’incendi a la panificadora”, asseguren fonts sindicals de VallesPà

Fonts del comitè d’empresa de VallesPà, a les que ha tingut accés Diari Català, asseveren que amb l’incendi es pot accelerar la fase de liquidació de la companyia. “No tenim assegurada la nòmina del mes que ve, si s’atura la producció per l’incendi a la panificadora“, expliquen. “L’administrador concursal ens ha dit que no sap si traslladarà la producció a un altre obrador, o si anirem fent fins la liquidació. Tampoc sabem res de l’assegurança”.

L’empresa va informar el comitè de que la liquidació podria iniciar-se en un parell de mesos, i que començarien per intentar el traspàs dels establiments, fins a obrir un ERO, segons les fonts sindicals consultades. “No plantarem batalla“, expliquen. “Portem més de dos anys d’incerteses i de pressió amb el concurs, i ara ja anem amb por”. “Pensàvem que aniríem cobrant fins que el jutge dictés la liquidació, però ara, amb l’incendi, no sabem si tindrem la nòmina el mes vinent. Temem per la nostra feina“, conclouen.