El control remot de PS4 arriba a PC

  0

  El president de Sony Worldwide Studios confirma que una de les característiques més atractives de PS Vita arribarà als ordinadors

  Shuhei Yoshida, el president de Sony Worldwide Studios, ha fet públic a través del seu perfil de Twitter que el control remot de PS4 arriba a PC. Es tracta del sistema que permet als usuaris l’ús dels seus sistemes PlayStation 4 sense l’obligatorietat de fer servir el comandament de la consola i tampoc un monitor domèstic, és a dir, amb dispositius com PS Vita o Sony Xperia Z3 es passa a unificar tot.

  Yoshida comenta: “Molta gent pregunta si tenim pensat traslladar les funcions del Remote Play als PC i sí, estem treballant en una aplicació oficial per PC i Mac“. Sense una data confirmada, Sony està treballant en fer arribar aquesta tecnologia als compatibles, fet que obre diferents qüestions.

  Es desconeix quin tipus de comandament serà el predilecte llavors o si Sony contempla l’estrena d’un dispositiu oficial per ordinadors, una maniobra que introduiria l’empresa nipona dins un nou mercat on Microsoft fa anys que hi domina. Tampoc queda clar si Sony treballa també amb el sistema tradicional del teclat i el ratolí. Per acabar, aquesta afirmació passaria a voler dir que Project Morpheus, el dispositiu de realitat virtual de PlayStation 4, també funcionaria als ordinadors domèstics.

  Yoshida, una font més d’informació

  No és el primer cop que el carismàtic Shuhei Yoshida revoluciona internet amb les seves piulades. A més de confirmar que el control remot de PS4 arriba a PC, va ser l’encarregat de confirmar el DLC de Bloodborne, un paquet amb nou contingut molt ben rebut per la crítica, i d’avançar que arribaria aquest any. També ha adelantat alguns dels jocs marcats al calendari de PlayStation 4 i ha fet públic que Project Morpheus compta amb una data orientativa dins l’empresa. 

  Sembla que PlayStation 4 es troba enmig d’un procés expansionista que l’allunya de ser un sistema tancat i exclusiu de la nova generació. Fa uns dies es confirmava que emularà jocs de PlayStation 2 i ara que el control remot de PS4 arriba a PC. 2016 pot ser l’any de les sorpreses d’aquesta nova generació.