El cost per la lluita de la vida de Michael Schumacher

0
El cost per la lluita de la vida de Michael Schumacher

El cost per la lluita de la vida de Michael Schumacher

L’estat de Michael Schumacher és encara una incògnita

Ja fa gairebé dos anys que el set vegades campió del món de Fórmula 1, Michael Schumacher, va patir aquell fatal accident esquiant que el va deixar en coma durant uns quants mesos i que, a hores d’ara, encara és un autèntic misteri la seva situació de salut. Ell es troba a casa seva, però ningú sap com està. Només la seva família i el metges saben la realitat de la situació. No sabem si camina, si està en un llit, si està molt prim… no sabem absolutament res, tot s’està portant sota un secretisme total que s’entén perfectament ja que la família vol la màxima intimitat.

Però el Daily Mirror ha anat un pas més enllà i ha aconseguit treure a la llum el cost econòmic que suposa la situació actual de Schumacher per a la seva família. El mitjà britànic assegura que el cost total que fins ara ha suposat l’expilot degut a l’accident ascendeix fins als 13,6 milions d’euros.

El set vegades campió està en observació per 15 metges que s’encarreguen de cuidar-lo i mantenir-lo en vida durant les 24 hores del dia. Aquest fet suposa la major part del pressupost setmanal, el qual és de, segons el mitjà britànic, 136.000 euros. Daily Mirror també esmenta que la fortuna familiar està tassada en 407,9 milions d’euros però que, tot i així, afirma que s’han hagut de vendre una mansió que tenien a Noruega per passar les vacances per un preu de 2,7 milions d’euros.

Tot això ens fa replantejar el valor de la vida. Quin valor té la nostra vida? És necessari allargar tant una situació que sembla no tenir cap solució? No som ningú per jutjar la vida dels altres, però si Michael Schumacher ha d’estar tot el que li queda de vida en un llit sense moure’s, és necessari lluitar per ell? Voldria el set vegades campió aquest tipus de vida? Aquestes respostes només les sap ell mateix i el seu entorn, però des de fora cada cop hi ha menys esperança de tornar a veure el Michael d’abans. Esperem la seva recuperació però, insisteixo, cada cop sembla més complicat tornar-lo a veure. Keep fighting Micheal!