El DAKAR 2016, novetats de PEUGEOT

0

DAKAR 1

PEUGEOT presenta les seves armes  

EL NOU VEGADES CAMPIÓ DEL MON DE RAL.LIS, SÉBASTIEN LOEB, JUNTAMENT AMB ALTRE LLEGENDA DEL WRC, CARLOS SAINZ, FORMAN PART DEL “DREAN TEAM” DE PEUGEOT PER EL RAL.LI DAKAR DEL PRÒXIM MES DE GENER.

El pilot francès debutarà en la prova sud-americana, considerada com la cursa més dura de l’especialitat, pilotant un Peugeot 2008 DKR de l’equip oficial de la marca francesa que aportarà quatre cotxes a la prova. Loeb i el guanyador del Dakar de 2010, Sainz, formaran equip amb l’onze vegades guanyador del Dakar, Stéphane Peterhansel,  i el cinc vegades guanyador del Dakar en motos, Cyril Despres.

Loeb, de 41 anys, va estar provant l’espectacular Peugeot del Dakar en el Marroc a principis d’any i disputarà la seva primera carrera juntament amb Sainz del 3 al 9 d’octubre, el Ral·li del Marroc, abans d’afrontar el Dakar de 2016 i les seves 13 jornades de competició repartides entre Argentina i Bolívia.

Loeb va declarar:

“Cuando probé el Peugeot 2008 DKR en junio, inmediatamente me impresionó y, por supuesto, ha cambiado mucho desde entonces”, va dir Loeb.

“Lo que más me impresionó del coche del Dakar es que es una experiencia completamente nueva, con los WRC podía girar alrededor de los obstáculos pero con este coche puedes pasar directamente por encima de ellos y se necesita algo de tiempo para ganar confianza”.

Loeb comptarà amb el seu copilot de tota la vida del WRC, Daniel Elena

Cyril Despres and David Castera during the Peugeot test in Arfoud, Morocco, on June 16th, 2015
Cyril Despres and David Castera during the Peugeot test in Arfoud, Morocco, on June 16th, 2015

Sébastien Loeb tindrà en els raids el seu copilot de tota la vida, Daniel Elena. A l’igual que Loeb, el monegasc de 42 anys mai ha participa’t en raids i està rebent una formació intensiva per a preparar-se per el desafiament

Loeb fou anteriorment company del dos vegades campió del WRC, Carlos Sainz, en la seva primera temporada complerta  en el Campionat del Mon de Ral·lis en 2003 i fins que l’espanyol finalitzà la seva carrera en el WRC a finals de 2004.

Sainz ha explicat“No hay nada más que pueda decir sobre Sébastien que no se haya dicho ya. Por supuesto, los raids serán una nueva aventura para él, pero tiene todas las capacidades para adaptarse sin ningún problema. Como he visto en el pasado, aprende muy rápido en todo lo que hace”.