El Depredador del Kombat Pack per a Mortal Kombat X

  0
  El Depredador del Kombat Pack per a Mortal Kombat X

  El Depredador del Kombat Pack per a Mortal Kombat X

  Kombat Pack ja està disponible per a Mortal Kombat X

  Com diria el clàssic avui és 7 de juliol i per tant Sant Fermín, i com si d’un Mihura es tractés, Warner i Netherrealm han deixat anar en la sorra del seu Mortal Kombat X a un dels alienígenes més perillosos de la història del cinema, que vol aprofitar per ser-ho també dels videojocs. Això sí, solament tindràs el privilegi de jugar-ho el seu vas comprar el Kombat Pack quan va arribar el joc.

  Ja disponible el Depredador

  Sense teniu la compra feta del joc, veureu una descàrrega gratis que s’activarà per ficar en la vostra consola al famós personatge de la 20th Century Fox. Un lluitador que ve amb tres tipus diferents de combats, com la resta de l’elenc del joc, i que utilitzarà moltes de les armes que mostrava dins de les pel·lícules.

  Recordeu: canó làser en l’espatlla, atac amb les seves afilades fulles, invisibilitat i molta agilitat per copejar i evitar els atacs dels adversaris. Capaç de defensar-se de cops aeris, té un catàleg de fatalities realment sagnant (per qui ho sofreix) i podrem lluitar tant amb la màscara posada com al descobert, en una de les seves maneres més salvatges.

  El Depredador del Kombat Pack per a Mortal Kombat X

  Aparences interessants

  Aquest nou pack de contingut també porta algunes aparences inspirades en els personatges de la pel·lícula. Així per exemple gaudirem de la versió comando de Johnny Cage que tindrà una semblança més que raonable amb el de l’Arnold Schwarzenegger del film, una altra per Scorpion que emularà a aquesta visió infraroja del Depredador i finalment una de Jax que reprodueix l’aspecte i la veu de Dillon, interpretat pel mític ApolloCarl Weathers” Creieu.

  Això sí, si no vau comprar al seu moment el Kombat Pack i voleu tenir al Predator per separat, haureu d’esperar fins a la setmana que ve, el dia 14, per poder tenir-ho ficat en la vostra consola.