piramides-2
Tres piràmides antigues han estat descobertes en l’Antàrtida per un equip de científics nord-americans i europeus.

Dues de les piràmides van ser descobertes prop de 16 quilòmetres terra endins, mentre que el tercer estava molt a prop de la costa. Els primers informes sobre les piràmides va aparèixer en els mitjans de comunicació occidentals l’any passat.

Unes quantes fotos es van publicar en alguns llocs web amb un comentari que les estranyes estructures podrien servir de prova que el continent cobert de gel solia ser prou calent per a haver tingut una antiga civilització antiga vivint allí. Fins al moment es coneix poc sobre les piràmides i l’equip segueix mantenint silenci sobre el descobriment.

L’única informació fiable proporcionada pels científics era que ells estaven planejant una expedició a les piràmides per investigar més a fons i determinar amb certesa si les estructures eren artificials o naturals. No es van oferir detalls sobre el marc temporal de l’expedició.

En cas que els investigadors provin que les piràmides són estructures fetes per l’home, el descobriment podria dur a terme la revisió més gran de la història de la humanitat com mai s’ha fet.

El desglaç de l'Antàrtida deixa al descobert tres piràmidesLa imatge mostra una estructura piramidal envoltada de gel just al centre de la foto, en la costa. Mentrestant, una sèrie d’estranyes però interessants descobriments s’han fet últimament en l’Antàrtida.

En 2009 els científics del clima han trobat allí partícules de pol·len, que possiblement podria afirmar que els arbres de palmell, una vegada van créixer en l’Antàrtida i les temperatures d’estiu van aconseguir els 21C. Tres anys més tard, en 2012, els científics de l’Institut de Recerca del Desert de Nevada van identificar 32 espècies de bacteris en mostres d’aigües del Llac Vida en l’Antàrtida oriental.

Serà possible que l’Antàrtida era una vegada prou calenta en el passat recent per a tenir una civilització antiga vivint allí? I encara més sorprenent és la qüestió que si una cultura avançada es va desenvolupar allí Existirà algunes estructures restants que encara estiguin enterrats sota el gel?

Els estudiosos i egiptòlegs han sospitat durant molt temps que l’esfinx és molt més antiga del benvolgut, possiblement té més de 10.000 anys d’antiguitat.

Els científics van descobrir que l’evidència de l’erosió de l’aigua sobre l’antiga estàtua, sent la major del món, explica una història de canvi climàtic des d’una selva plujosa a la calor del desert en uns pocs milers d’anys.

Si el clima a Egipte ha canviat tan ràpidament, És igualment possible que el clima antàrtic també podria haver canviat dràsticament en el mateix temps?

D’acord amb la teoria de la correlació de Robert Bauval i Adrian Gilbert, la construcció de les piràmides de Gizeh hauria tingut lloc en un període anterior als 10,500 a 12,500 anys BC, motivant aquesta retroactivitat amb la correlació entre la ubicació de les tres principals piràmides de la necròpoli de Gizeh i els tres estels de la constel·lació de Orión, i que aquesta correlació va ser intencionalment creades per persones que van construir les piràmides.

El desglaç de l'Antàrtida deixa al descobert tres piràmidesLa referència a la data de fa 12.500 anys és significatiu per Hancock, ja que la posició de les piràmides indica el moment precís en què una anterior civilització avançada ha vist el seu ocàs a causa d’un cataclisme global.

En el seu llibre Les Petjades dels Déus, Graham Hancock ha trobat pistes que porten a tots cap a un punt precís. Segons Hancock, les piràmides van ser construïdes en totes les cultures del planeta i els seus monuments contenen configuracions astronòmiques més o menys evident.

A partir d’antics testimoniatges de nombroses poblacions — la gran esfinx d’Egipte, els misteriosos temples de Tiahuanaco, les gegantes línies de Neixi de Perú, les piràmides massives del Sol i la Lluna de Mèxic — i en posar-los en comparació dels mites i llegendes universals, amb l’estudi dels mapes que daten de temps antics, l’erudit suggereix l’existència d’un poble amb una possessió d’intel·ligència superiors de tecnologies sofisticades i un coneixement científic detallat, la “petjada del qual”, no obstant això, van ser exterminats per complet per un desastre d’enormes proporcions.

Cada cultura ha adorat als seus reis com a déus. Les seves religions van ser tots dirigits a la cerca de la immortalitat de l’ànima i els seus sacerdots eren els astrònoms, amb un coneixement anticipatori dels moviments celestes. La serp-rèptil és una figura simbòlica present en totes les cultures i és considerat sagrat.

Aquesta gran unitat cultural, segons Hancock, suggereix que la civilització humana no va néixer de sobte del no-res, sinó que va ser “ajudat” per algú amb coneixements tecnològic i cultural d’avançada. L’evidència que dóna suport a aquesta teoria és l’expansió de l’agricultura.

Va resultar que l’agricultura neix simultàniament en almenys sis zones del món sense cap relació aparent entre ells: Centre i Sud Amèrica, la Mitja Lluna Fèrtil, Àfrica Central, Xina Oriental i el Sud-est Asiàtic.

En conclusió

Si mirem amb alarma els informes de l’escalfament global que adverteixen que tant les regions de l’Àrtic i l’Antàrtida s’estan fonent. Molts de nosaltres podríem viure per veure el dia en què estarà exposat tot el continent de l’Antàrtida, igual que tots els artefactes antics que alguna vegada van existir allí. Si es troba una piràmide geganta va a canviar la forma de pensar del món per sempre.

A la data encara no hem aconseguit tornar a crear les grans piràmides. Nosaltres simplement no tenim la tecnologia. Així que la pregunta és qui, o quina, va fer aquestes piràmides en l’Antàrtida? I què van deixar enrere?