El productor musical deixa aparcades les seves composicions per esgotament

Al llarg de la seva carrera musical ha treballat amb cantants de la talla de Coldplay, Rihanna, Imagine Dragons, o, fins i tot, Incubus. Però ara, pel que es veu, els seus dies a la música estan comptats. I és que el productor de 26 anys, Avicii, ha comunicat la seva retirada com a dj. a través de Facebook per “motius de salut i esgotament“.

És un dels artistes del pop electrònic més coneguts i estimats arreu del món. Això ell ho ha notat des de sempre, per això l’ha volgut destacar en el comunicat d’acomiadament: “Gràcies per permetre’m complir molts dels meus somnis. Estic agraït d’haver experimentat i assolit tot el que tinc amb l’ajuda de l’equip que m’envolta i dels meus benvolguts fans”, ha destacat el dj.

Comunicat Avicii/FACEBOOK | Diari Català
Foto: Comunicat Avicii/FACEBOOK

Va saltar a la fama en 2011 amb la cançó titulada ‘Levels‘, seguida d’altres brutalitats musicals com ‘Wake me Up!’, o, ‘Hey Brother‘, que formen part del seu primer disc llançat en 2013. Ara toca pensar en noves coses, ja que “Fa dues setmanes, em vaig prendre el temps de conduir la meva nova vida i mirar, veure i pensar en les coses d’una manera nova”, va dir Avicii a Facebook.

Mai se sap quan tornarà el creador de ‘Taste the Feeling’ però, pot ser no tan lluny com s’espera, ja que al final del comunicat Avicii desvela: “Mai diguis mai, perquè podria estar de retorn… Però de moment, no”.