El DLC de Bloodborne arriba amb una actualització

  0

  Bloodborne The Old Hunters

  Conegut com The Old Hunters i a dues setmanes d’estrenar-se, el DLC de Bloodborne coincideix amb una important actualització del joc

  Després de sortir a la venda a finals de març liderant la xifra dels més venuts, Bloodborne torna a ser noticia a través de la seva primera i única expansió de pagament. El DLC de Bloodborne, sota el nom The Old Hunters, arriba amb La Lliga, un nou pacte que amplia el contingut del joc cooperatiu afegint-hi un sistema de puntuacions.

  Si un jugador s’uneix a La Lliga, dirigida per un misteriós personatge, cada caçador podrà ajudar a la resta d’usuaris en línia competint a la vegada dins el marcador de puntuacions global. D’afegit, el DLC de Bloodborne també habilita l’opció d’invocar a personatges controlats per la IA (la intel·ligència artificial) per tenir una ajuda contra els enemics més durs del joc.

  The Old Hunters expandeix l’univers de Bloodborne amb noves zones, més armes, enemics nous i una història sobre els primers caçadors. Es tracta d’un contingut que necessita el joc original i arriba el 24 de novembre exclusivament per PlayStation 4. Tot i que des de Sony van anunciar primerament que el joc rebria 2 expansions, finalment el DLC de Bloodborne que s’estrena d’aquí divuit díes serà l’únic que veurà la llum. Tot i això, des de l’empresa japonesa han puntualitzat que es tracta d’una ampliació molt més gran del que haurien estat les altres que s’havien plantejat.

  L’exitosa relació entre From Software i Sony

  Un dels motius pels quals Bloodborne ha vist limitat el seu contingut és per l’anunci de Dark Souls 3. Tots dos pertanyen a una saga que popularment es coneix com la “Saga Souls”, una llista de jocs sota el segell de From Software que comparteix un sistema de joc gairebé calcat entre entregues. Bloodborne és el primer títol de la desenvolupadora japonesa que s’estrena exclusivament per la plataforma de saló de Sony, un experiment que tots dos bàndols han assegurat que no serà l’últim.

  La pròxima cita dels amants dels jocs de From Software és Dark Souls 3, la tercera entrega de la franquícia que ha catapultat From Software fins on és. Per anar fent temps, els usuaris de PlayStation 4 tenen una nova cita el 24 de novembre amb el DLC de Bloodborne, del qual adjuntem el tràiler a continuació.