El Exynos 8890 és processador de Samsung, el que tots els rumors indiquen com al cor del futur Samsung Galaxy S7, i els benchmarks demostren que es el potent

Avui dia hi ha molta competència en el mon del processadors per dispositius mòbils, d’una banda a Qualcomm i MediaTek, per l’altra a companyies com LG, Huawei i Samsung que també fan processadors, i fins i tot empreses establertes com a Intel i Nvidia estan apostant fort per intentar fer-se buit en aquest mon.

Samsung també és coneguda per desenvolupar Exynos, processadors que van muntats en alguns dispositius Samsung, i les proves que ens presenten els benchmarks, el proper Exynos dedicat a la gamma alta seria una autèntica bèstia.

El Exynos 8890, possiblement serà el futur processador del Samsung Galaxy S7 si els rumors tenen raó. El Exynos 8890 està al costat del Snapdragon 820, però s’han arribat a filtrar resultats en benchmarks que demostrarien la seva potència bruta, i si Geekbench té raó, el Exynos 8890 serà un processador de força bruta.

En la gràfica mostra l’evolució dels processadors per cada any en les proves multinucli.

El Exynos 8890 supera a Apple i Qualcomm | Diari CatalàEls primers a aparèixer són MediaTek (blau fosc), seguits pels Kirin d’Huawei (verd), els Snapdragon de Qualcomm (vermell), els Exynos de Samsung (blau clar) i acabant amb els processadors d’Apple (morat).

Aquests processadors han avançat molt, i l’últim grup de columnes representa els processadors de 2016: el MT6797 de MediaTek, el Kirin 950 de Huawei, el Snapdragon 820 de Qualcomm, el Exynos 8890 del suposat Galaxy S7, i l’Apple A9 de l’iPhone 6S. Com podeu comprovar ens trobem amb una autèntica bèstia.

El primer seria destacar l’enorme potència que llança el Samsung Galaxy S7 en brut que obté uns brutals 7400 punts, molt per sobre de tots els seus rivals. El segon seria el processador de 10 nuclis de MediaTek amb 6500 punts, mentre que el futur processador de Huawei es queda 100 punts per sota. Molt més avall ens trobem a Qualcomm, que suposa una evolució respecte a l’any passat però que es queda amb 5300 punts, i finalment tenim a Apple amb 4436 punts.

Esperem que Samsung sàpiga aprofitar tota aquesta potència del Exynos 8890 en el futur Galaxy S7.