Jaume Roures ha presentat querella contra el FC Barcelona | Diari Catala
Jaume Roures ha presentat querella contra el FC Barcelona | FOTO: Europa Press

El FC Barcelona ha assegurat aquest divendres que el club és aliè al presumpte cas d’espionatge denunciat per Mediapro i Jaume Roures

El FC Barcelona ha assegurat aquest divendres que el club és “totalment aliè” al presumpte cas d’espionatge industrial denunciat per Mediapro i el seu president, Jaume Roures, i ha anunciat que compareixerà davant la Justícia per demanar l’arxiu de la querella pel que fa al club. A més, s’ha demanat “respecte” a la presumpció d’innocència del seu expresident Sandro Rosell i dels dos treballadors del club implicats en el cas.

En un comunicat, el club blaugrana s’ha desmarcat dels successos que han motivat la querella del grup Mediapro, per un presumpte delicte continuat de revelació de secret empresarial contra la intimitat d’un dels fundadors de Mediapro, Jaume Roures, que va tenir lloc entre els anys 2009 i 2011.

“El club compareixerà immediatament en el procediment per a sol·licitar l’arxiu del cas en tots els aspectes que fan referència a l’entitat”, diu el comunicat. A més, el club exigeix ​​“respecte” als seus expresidents, estant en el focus de la querella Sandro Rosell, de la mateixa manera que la presumpció d’innocència per als dos treballadors del Barça que han estat querellats, el director general de les seccions, Joan Carles Raventós, i l’encarregat informàtic i presumpte espia a Mediapro, Robert Cama.

A més, el club assegura posar-se a disposició de la justícia per ajudar a l’aclariment dels fets que han motivat la querella i, per part de la Junta Directiva, s’ha demanat un informe del cas a la direcció general del club per descobrir la veritat dels fets. “El club es reserva l’ús de totes les accions legals que serveixin per preservar el prestigi i la bona imatge del FC Barcelona”, conclou el text oficial.