El FC Barcelona Lassa compareixerà com a part perjudicada en el cas dels passaports

0
FC Barcelona Lassa | Diari Catala
Marcus Slaughter està sent investigat per un pressumpte passaport fals. | FOTO: ACB Photo

El conjunt blaugrana compareixerà com a part afectada davant el jutjat d’Instrucció que està investigant el cas dels passaports falsos

El cas que ha publicat ‘La Vanguardia’ sobre el presumpte ús de passaports falsificats al bàsquet espanyol, en els casos de l’exmadridista Marcus Slaughter i l’exFuenlabrada Andy Panko, ha fet que el FC Barcelona Lassa i l’ACB hagin emès un comunicat assegurant que es personaran per la causa.

El comunicat del club blaugrana:

“Amb els antecedents publicats avui, des de la Direcció d’Esports Professionals del Club s’ha donat ordre als serveis jurídics de l’Entitat perquè immediatament se sol·liciti l’admissió de la compareixença del FC Barcelona davant del Jutjat d’Instrucció que està coneixent de la causa, en qualitat de part perjudicada pels fets investigats. El FC Barcelona considera que, si es confirmen aquests fets, implicarà un seguit de conseqüències esportives de molta gravetat. Tot això amb independència de les lògiques actuacions que hauran d’emprendre tant l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB), com altres clubs perjudicats per les actuacions investigades”

El comunicat de l’ACB, en tres punts:

  • La ACB ha decidido personarse en el proceso penal abierto en los Juzgados de Instrucción de Madrid para ejercitar todas las acciones que considere convenientes en defensa de los legítimos intereses de la competición y de la propia organización.
  • La ACB dará traslado formal de los hechos al Juez Único de la FEB para que, en su caso, decida acerca de la incoación de los expedientes disciplinarios que procedan.
  • La ACB manifiesta el firme compromiso de la organización a favor del juego limpio, los valores del deporte y colaborará en todo cuanto sea preciso para el esclarecimiento de los hechos.

 

Depenent de com avançi l’investigació, es podria arribar a comportar la pèrdua de dos títols guanyats per l’equip blanc la temporada passada: la Lliga Endesa i la Copa del Rei, competicions en les que Slaughter va arribar a jugar partits com a jugador assimilat.