La Final Four de l’ANG tindrà lloc, paral·lelament a la Final a Quatre dels “grans”, del 12 al 15 de maig a Berlín (Alemanya)

I l’Eurolliga ha anunciat aquest divendres qui són els equips que acompanyaran a l’Estrella Roja (guanyador ANGT de Belgrad), el Mega leks (guanyador Citta di Roma), Real Madrid (guanyador a l’Hospitalet) i el Zalgiris (guanyador a Kaunas).

El Lietuvos Rytas, finalista a Kaunas, el FC Barcelona Lassa, finalista a l’Hospitalet, l’ALBA Berlín, amfitrió i cinquè classificat a Belgrad i el INSEP francès, quart classificat a Kaunas, completen la nòmina d’equips presents a la gran cita del bàsquet formatiu europeu.

Hi haurà dos grups. D’una banda, Lietuvos Rytas, Real Madrid, Estrella Roja i ALBA Berín, mentre que en l’altre jugaran Mega leks, INSEP París, FC Barcelona Lassa i Zalgiris Kaunas.

Els dos campions de cada grup en la fase de classificació jugaran la final el diumenge. El Real Madrid buscarà mantenir l’hegemonia a Europa una temporada més. Berlín acollirà, doncs, un cap de setmana del millor bàsquet formatiu europeu.