El FC Barcelona Lassa rep a l'ICG Lleida Llista - Diari Català
Els jugadors blaugrana hauran de contenir a uns lleidatans que necessiten la victòria i que ja saben que és guanyar al Palau | FOTO: FCBarcelona.cat

El FC Barcelona Lassa lluitarà per mantenir el liderat de l’OKlliga a la visita d’un ICG Software Lleida que es juga la seva presència a la Copa del Rey

L’ICG Software Lleida visita aquest dissabte (20.00h) al FC Barcelona Lassa en la que serà l’última jornada de la primera volta de l’OKlliga, que definirà els vuit equips que disputaran la Copa del Rey de Reus 2016. Un d’ells pot ser el Lleida, que actualment és el 8è classificat amb 20 punts i no té assegurada la seva presència en una jornada que viurà enfrontaments directes.

A banda de necessitar sumar per entrar a la Copa del Rey sense dependre d’altres resultats, el Lleida Llista sap què és vèncer al Palau Blaugrana. Al passat recent, l’equip que entrena l’exjugador de l’Igualada Albert Folguera ha tingut grans resultats a Barcelona i aquest cop intentaran repetir actuació per assolir un nou objectiu. I és que al curs 2012/2013 els de la Terra Ferma van vèncer per 5-6 al FC Barcelona Lassa en un matx en què van sobresortir Lluís Rodero i Carlos Trilla, amb tres gols cadascú, i que encara formen part de la plantilla lleidatana. La segona victòria de l’ICG Software Lleida a Barcelona data del curs 2008/2009, quan va vèncer per 1-2.

Els perills actuals

Aquest curs 2015/2016 l’ICG Software Lleida compta amb un dels màxims golejadors de la categoria. Es tracta d’Andreu Tomàs, que ja ha marcat un total de 20 gols. Als seus 29 anys, el davanter català es troba en un gran moment de forma i és l’estilet ofensiu de l’equip de Folguera, que també compta amb jugadors perillosos com Manu Necchi (8 gols) o Lluís Rodero (7 gols). A la porteria hi ha Lluís Tomàs, germà del golejador, que ha rebut 54 gols en 14 partits i és un dels porters més segurs de la competició.