El FIATC Joventut a consolidar-se a la zona alta davant el CAI

0
El FIATC Joventut buscarà la seva quarta victòria
Demond Mallet va donar l'últim triomf al conjunt verd i negre.|Diari Català @imquality.com
El FIATC Joventut buscarà la seva quarta victòria
Demond Mallet va donar l’últim triomf al conjunt verd i negre.|Diari Català @imquality.com

Els verd i negres esperen sumar la quarta victòria contra un rival que ha tingut un calendari complicat en aquest inici de lliga.

Partit de contrastos el que jugaran demà (13h) el FIATC Joventut i el CAI Saragossa a l’Olímpic de Badalona. Els de Salva Maldonado porten tres victòries i una derrota, mentre que el seu rival té un balanç totalment oposat. Ara bé, els aragonesos han jugat en aquestes primeres quatre jornades contra Barcelona Lassa, Real Madrid i a la sempre complicada pista de l’Obradoiro. Això fa que els badalonins no es confiin i siguin conscients que davant tindran un bon equip, amb la presència de dos ‘ex Penya’ com Pere Tomàs i Henk Norel. 

Dos dels homes importants del CAI que està tenint a Joan Sastre en un altre dels jugadors importants en aquest inici de lliga. Per tant, els de Maldonado faran bé en controlar aquests homes i ser agressius en defensa, ja que una de les majors virtuts del FIATC Joventut és que recupera moltes pilotes. A les files verd i negres, Alberto Abalde i Albert Ventura són baixes segures mentre que Albert Miralles és dubte tot i que per poc que pugui estarà ajudant als seus companys. 

Sigui com sigui, dos equips necessitats però per diferents motius. El FIATC Joventut voldrà la quarta victòria per no despenjar-se de les primeres posicions i demostrar que tot i la renovació que ha patit la plantilla està capacitat per lluitar per objectius ambiciosos. Per la seva banda, els aragonesos que no han tingut l’inici que segurament esperaven, voldran agafar aire a l’Olímpic de Badalona i començar a pujar posicions a la classificació. A les files del CAI demà es produirà el retorn de Sek Henry un peça més en la rotació del conjunt visitant.