El FIATC Joventut s’imposa al Fuenlabrada (79-66)

0
Ventura, decisiu davant el Fuenlabrada
Ventura, decisiu davant el Fuenlabrada
Ventura, decisiu davant el Fuenlabrada

Els de Salva Maldonado sumen la segona victòria de la temporada a casa

El FIATC Joventut Joventut s’imposa al Fuenlabrada amb un començament de partit amb un gran encert anotador. Els de Salva Maldonado han imposat el seu ritme de joc i s’han fet forts al darrera gràcies a la bona tasca d’un intens Ousmane Drame. Des de la banqueta, Brandon Paul i Nacho Llovet ha mantingut l’eficàcia exterior dels de Badalona que han tancat el quart amb un intercanvi de cistelles (20-18).

Les pulsacions han baixat amb l’inici del segon quart i tots dos equips han tingut moltes dificultats per anotar amb fluïdesa. Alberto Abalde, amb un gran dos més un, i Goran Suton, amb un tap poderós, han fet despertar l’Olímpic que ha esclatat amb un triple de Sergi Vidal, màxim anotador verd-i-negre amb 8 punts al descans (39-35).

El partit, que s’ha reprès després de la presentació dels equips de l’Escola de Bàsquet sota el lema “We believe in Baskeyball, We save #JoventutModel”, s’ha complicat pels interessos de la Penya amb un Montakit Fuenlabrada molt inspirat. Vidal, juntament amb una millora defensiva, ha estat l’encarregat d’activar l’equip en atac i els de Salva Maldonado han salvat el tercer quart (55-53).

El darrer quart ha començat amb la dinàmica dels anteriors i cap dels dos equips ha pogut obrir una escletxa al marcador. Tot i això, un batallador Albert Ventura s’ha posat l’equip a l’esquena i els verd-i-negres han recuperat el domini del partit i un triple de Mallet ha assegurat que el Joventut s’imposa al Fuenlabrada (79-66).

FITXA  TÈCNICA

79 – FIATC Joventut (20+19+16+24):Mallet (15), Abalde (3), Vidal (11), Suton (12), Drame (10) -equip inicial-, Sabat (-), Llovet (5), Miralles (8), Ventura (8), Paul (7) i Nikolic (-).

66 – Montakit Fuenlabrada (18+17+18+13):Tabu (10), Urtasun (7), Paunic (8), Wear (5), Sobin (10) -equip inicial-, Popovic (7), Úriz (2), Scott (9), González (2), Smits (-) i Stevic (6).