El final de Game of Thrones de Telltale fixa una data d’estrena

  0

  Game of Thrones_Telltale

  Menys d’un mes per conèixer el destí dels Forrester al joc de Game of Thrones

  Telltale Games acaba de publicar la data d’estrena del sisè i últim capítol de la seva adaptació interactiva de la sèrie Game of Thrones. El dimarts 17 de novembre serà el dia en que els jugadors coneixeran el destí que espera a la família Forrester, la protagonista de la història, una data que coincideix amb l’estrena de l’edició física del joc que compta amb la temporada sencera. Com és comú a la resta de títols de Telltale, el videojoc de Game of Thrones ofereix multitud de línies argumentals a les què s’accedeix depenent de les nostres decisions.

  D’aquesta manera, la conclusió disponible al capítol 6, conegut com “The Ice Dragon” serà diferent per molts jugadors, al tractar-se d’un clímax que depèn de tot allò que s’ha anat elegint durant tota l’obra. Segons Kevin Burner, membre fundador de l’estudi desenvolupador, “El destí dels Forrester ha estat a les mans dels jugadors al llarg de tota la temporada, i el final s’ha creat per oferir una conclusió única i punyent per tothom, en base a les decisions que s’han pres”.

  Game of Thrones_Telltale_2
  Captura intrajoc del joc de Game of Thrones

  El primer capítol, gratuït per tothom

  Per tal d’anar fent boca de cara a l’estrena final, Telltale ofereix des d’avui mateix el primer dels sis capítols del joc de manera gratuïta a tots els jugadors, tant per consoles com per a dispositius mòbils. L’altre dels grans èxits de Telltale, l’adaptació al videojoc de la popular sèrie The Walking Dead, també compta amb el primer capítol de la temporada 1 disponible sense cap despesa prèvia.

  El joc mescla la història de l’adaptació de la productora HBO amb la del videojoc, comptant amb la participació estelar d’alguns actors de la popular sèrie. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Natalie Dormer (Margaery Tyrell) i Iwan Rheon (Ramsay Snow) ho demostren al tràiler promocional de l’últim capítol del joc, una aventura que també compta amb altres personatges coneguts de la sèrie com Tyrion Lannister o John Snow.