“El fitxatge de Nolito és una possibilitat real”

0
Robert Fernández, al 'Tu Diràs' de RAC1 | FOTO: Sport

Robert Fernández reconeix que la secretaria tècnica està treballant de cara al mercat d’hivern i que el fitxatge de Nolito és una possibilitat real

El director esportiu del FC Barcelona, Robert Fernàndez, reconeix als micròfons del programa ‘Tu Diràs’, de RAC1, que “el fitxatge de Nolito és una possibilitat real de cara al mercat d’hivern”, ja que “és un gran jugador i està en un moment dolç”. D’altra banda, afirma que “hi ha una llarga llista de possibles incorporacions” tot i que “el mercat d’hivern és complicat per fitxar”. Sobre els pressupost del club per a nous jugadors, declara que sap “quina és la situació econòmica. Es farà el que es pugui”.

Valoració de l’equip

“Estem en un gran moment, tot i les dificultats per les lesions. Ens hem quedat sense Messi, però tenim un equip fantàstic, capaç de derrotar qualsevol equip, valora. Sobre Neymar, creu que “és el segon millor jugador del món. Cristiano Ronaldo és magnífic, però em quedo amb Neymar”. El director esportiu del FC Barcelona, no té dubtes sobre la continuitat del brasiler al Camp Nou.