Victòria important del Fraikin Granollers i tercer lloc a l’ASOBAL

0
Ferran Solé amb 9 gols va ser decisiu
Victòria important del Fraikin Granollers @Xavi Solanas

Els del Vallès Oriental guanyen al Villa de Aranda (32-30) i se situen tercers després de la derrota de l’Ademar León a la pista del Natruhouse la Rioja

Victòria important del Fraikin Granollers que recupera la tercera posició a la classificació de la Lliga ASOBAL. Els de Carlos Viver no ho van tenir fàcil ja que davant hi havia el Villa de Aranda, un equip que en les dues últimes visites a Granollers havia estat capaç d’emportar-se la victòria.

El partit va estar marcat per la igualtat i sobretot per l’encert de cara a porteria dels dos equips. En aquest sentit, Ferran Solé va ser el gran beneficiat i líder ofensiu del Fraikin amb un total de 9 gols que van resultar decisius pel seu equip. També va ser molt important l’aportació del jove Pau Sastre sota pals. Els catalans sembla que desprès d’alguns dubtes en els darrers compromisos han estat capaços de recuperar la solidesa i regularitat que havien mostrat a l’inici de la lliga ASOBAL.

Aquest resultat doncs, significa una victòria important del Fraikin Granollers no només pels dos punts sumats sinó perquè van poder superar totes les adversitats viscudes els últims dies. Cal recordar que el darrer fitxatge Álex Márquez no podrà debutar en competició nacional fins el mes de febrer, amb la qual cosa Carlos Viver ha hagut de tirar de jugadors de la base aquests últims dies per poder tenir una rotació que permeti als del Vallès Oriental mantenir el ritme intens durant tot l’enfrontament. El triomf d’ahir a més va tenir una segona bona noticia ja que va venir acompanyat per la derrota de l’Ademar León a la pista del Naturhouse la Rioja, cosa que permet al Fraikin Granollers pujar fins la tercera posició de la classificació, just abans de debutar aquest dissabte a la Copa EHF, competició en la qual els catalans esperen superar el paper fet la temporada passada.