El Fraikin Granollers a estrenar-se amb bon peu

0
L'extrem torna a les ordres de Carlos Viver
David Resina és una de les novetats de cara al partit de demà @aravalles.cat

Els vallesans reben l’OIF Arendal noruec, a l’anada de la tercera eliminatòria de la Copa EHF amb el repte de treure un bon resultat per la tornada

El Fraikin Granollers vol debutar amb bon peu a la Copa EHF. Els vallesans hauran de fer tot el possible per superar a l’OIF Arendal noruec i treure un bon resultat de cara a la tornada. El partit, corresponent a l’anada de la tercera eliminatòria de la segona competició continental es jugarà al Palau Olímpic de Granollers i s’espera que hi hagi un gran ambient.

Els vallesans afronten la seva segona experiència consecutiva a la EHF, després de classificar-se l’any passat per la fase de grups però quedar-se fora dels quarts de final. El Fraikin Granollers només tindrà la baixa d’Adrià Pérez per aquest compromís. Per contra el tècnic dels catalans, Carlos Viver recupera a David Resina (foto), Mamadou Gassama i a més també podrà disposar del porter brasiler César Almeida, tot i que possiblement no estigui al cent per cent. Tot per medir-se a un rival dur, amb una base de jugadors noruecs i que en principi tindran l’avantatge de saber que el partit de tornada es jugarà a la seva pista.

En aquest sentit, el tècnic del Fraikin Granollers, Carlos Viver creu que l’eliminatòria no quedarà resolta en el partit de demà. Això implica que els vallesans hauran de fer dos bons compromisos si volen estar de nou a la fase de grups de la Copa EHF. Un enfrontament, que arriba en bon moment pels catalans. La victòria davant el Villa de Aranda i que ha permès als granollerins recuperar el tercer lloc a l’ASOBAL ha anat d’allò més bé a la moral dels vallesans per poder afrontar aquest partit, que suposa el debut europeu dels de Carlos Viver aquesta temporada.