El Fraikin Granollers vol passar ronda a la Copa del Rei d’handbol i classificar-se pels quarts de final. Un fet, que els del Vallès Oriental aconseguiran si derroten aquest vespre (20:30h) al Juanfersa Gijón

Amb moltes baixes però màxima ambició. El vigent finalista de la competició del KO, el Fraikin Granollers vol passar ronda a la Copa i accedir als quarts de final. Els del Carlos Viver han de guanyar al Juanfersa Gijón aquest vespre (20:30h) en el darrer partit de l’any pels del Vallès Oriental.

Els asturians, que aquest any militen a la Divisió d’Honor ‘B’, comptaran amb el factor públic a favor. El Juanfersa té molta il·lusió per intentar donar la gran sorpresa d’aquests vuitens de final. Per la seva banda, el Fraikin Granollers vol acabar el 2015 amb un bon regust de boca i accedir als quarts de final de la Copa del Rei. Un partit, que pot servir perquè els granollerins es treguin l’amargor que els va quedar en la darrera jornada de l’ASOBAL que va deixar fora de la Copa ASOBAL als vallesans.

El tècnic del Fraikin Granollers, Carlos Viver tindrà moltes baixes pel compromís d’aquest vespre a Gijón. Arnau Garcia, Adrià Pérez i Marc García (clau en defensa) no estaran sobre la pista. Tampoc hi serà el darrer fitxatge Álex Márquez que no pot jugar a l’ASOBAL ni a la Copa fins al febrer. A més, l’entrenador dels catalans tindrà el dubte de dos dels seus jugadors més experimentats com Salva Puig i Álvaro Ferrer, que han viatjat amb l’equip a terres asturianes tot i que no és clar que puguin estar en condicions de jugar. Tot i aquests condicionants l’etiqueta de favorit continua sent pel Fraikin Granollers que espera fer valer la seva condicions de conjunt ASOBAL, davant un Juanfersa que intentarà igualar la teòrica superioritat tècnica del rival amb intensitat, lluita i màxima il·lusió.