El fulletó Thompson encara continua viu

0
El jugador està cada cop més lluny de Cleveland
Tristan Thompson no renova.
El jugador està cada cop més lluny de Cleveland
Tristan Thompson no renova.

Tristan Thompson segueix sense renovar amb els Cavaliers

Els Cavaliers viuen en una tensió constant. Tan sols uns mesos després que la temporada de l’NBA arribes a la seva fi, Tristan Thompson segueix sense renovar, amb el que és agent lliure restringit. El seu equip fins a l’any passat li ha fet una oferta qualificada de 6’8 milions de dòlars, però  ahir va expirar el termini per a què l’acceptes. I això que havia rebaixat les seves expectatives salarials fins als 53 milions per tres anys; abans demanava 94 per cinc temporades.

La idea del jugador canadenc és acceptar una oferta multianual. El problema, però, és que ara per ara, i amb la pretemporada començada, l’ala-pivot no té cap proposta sobre la taula. Quan falten 25 dies pel començament de la competició, Tristan Thompson no té equip, però sembla  que no el preocupa gaire i està disposat a esperar tot el que calgui per veure completes les seves expectatives. Thomson va arribar a rebutjar una oferta de 80 milions de dòlars per cinc temporades provinent dels Cavaliers, que viuen un malson davant aquesta situació. L’equip de Cleveland no sembla disposat a tirar la casa per la finestra ja que no volen pagar una gran quantitat en concepte d’impostos de luxe.

Lesió per començar

El de Thompson no és l’únic maldecap dels Cavaliers, que han perdut a Shumpert pels pròxims tres mesos. L’aler, que aquest mateix estiu ha renovat a raó de 40 milions de dòlars per quatre anys, passarà aquesta mateixa setmana per quiròfan per una lesió al canell dret. El manager general dels Cavaliers,David Griffin, va dir que la lesió se la va produir en tocar la cistella amb el canell en un salt. Mala sort per uns Cavs que començaran la temporada sense unapeça important.