Els plans de futur d’Audi per als proper dos anys han sortit a la llum

Moltes vegades les xarxes socials es converteixen en el primer enemic de moltes empreses ja que aquests ràpids i ferotges canals de comunicació no tenen cap objecció a transmetre informació que potser estava classificada com a confidencial. Doncs bé, això mateix sembla haver-li passat a Audi, que ha vist com Autobahn.eu mostrava en una sola fotografia tots els plans de futur fins al 2018 de la marca alemanya.

Al 2017 la primera gran novetat d’Audi serà l’A5/S5 que, com ja podem avançar, s’assentarà sobre la base del nou A4, la qual cosa suposa posar-se a dieta per perdre alguns quilos de més. Després veurem una nova generació d’un ja envellit Audi Q5/SQ5, així com els espectaculars R8 Spyder i TT RS Coupé. D’aquest últim es comenta que muntarà un motor de cinc cilindres TFSI i 2.5 litres per lliurar uns 400 CV de potència. Just després de tots ells tindrem els Audi A5/S5 Sportback i A5/S5 descapotable.

A partir d’aquest boom de novetats, hi haurà una certa aturada, o almenys una ralentització, que començarà amb l’Audi SQ7, la variant més potent del gran SUV alemany, seguirà amb el RS3 Sedan (un model que tenim ganes de veure) i finalitzarà amb una nova variant del Q7, aquesta vegada el Q7 e-tron amb mecànica híbrida.

Però el gran pluja de sorpreses arribarà al 2018 quan podrem contemplar les noves generacions dels Audi A6, A7 i A8, el RS5 Coupé que tancarà la renovació de la gamma A5, un nou SUV anomenat Q8 que, suposadament, serà més gran que el ja enorme Q7, un model totalment elèctric, el C-BEV, i, finalment, i sento deixar-vos la mala notícia per al final, un Audi R8 amb motor V6.

Aquests són els plans per al 2017 i 2018 de la marca dels anells, encara que per 2016 també s’esperen algunes sorpreses interessants com el petit SUV Audi Q2.