L’empat del Girona al derbi contra el Nàstic situa els de Machín a mitja taula amb 30 punts després de 24 jornades, xifra insuficient per lluitar per l’ascens

Amb la barrera del 30 punts superada, el Girona FC es troba després de 24 jornades instal·lat a la meitat de la taula. El coixí de cinc punts amb les places de descens obliga a no perdre atenció als resultats dels equips que estan per sota, però sí permet afrontar els pròxims compromisos amb una certa tranquil·litat.

Tot i que a principis de temporada el principal objectiu era l’ascens a la Primera Divisió, la dinàmica irregular que acompanya l’equip ha fet que la permanència es converteixi en una prioritat aquest any. No obstant, amb una munió de jornades per endavant els gironins encara tenen la possibilitat de retallar punts i lluitar durant les últimes setmanes per fer-se un lloc a les places de promoció.

Huesca, primera oportunitat

Aquest cap de setmana, el Girona visita una SD Huesca que es troba quatre punts per sota dels de Machín. Els blaugrana, amb problemes a la zona defensiva, lamenten els punts perduts durant les últimes jornades per desajustaments defensius que els penalitzen; i això podrà ser aprofitat per Lekic i Mata, que tot i que en un primer moment no serien a Alcoraz per sanció, el Comitè de Competició de la Real Federació Espanyol de Futbol ha decidit anul·lar-les.