El Girona presenta a Nwakali

0
Chidiebere Nwakali, nou jugador del Girona
El jugador va poder entrenar-se amb l'equip després de la seva presentació
Chidiebere Nwakali, nou jugador del Girona
El jugador va poder entrenar-se amb l’equip després de la seva presentació. Foto @GironaFC

El jugador, cedit pel Manchester City, estava pendent del permís de residència

Un més després del tancament del mercat, el Girona va presentar ahir Chidiebere Nwakali (Nigèria, 1996), incorporació sorpresa de l’últim dia de fitxatges. El jugador, que arriba cedit pel Manchester City, va ser fitxat com a complement d’una plantilla ja força àmplia i des de l’equip tècnic es comptava amb el temps que es demoraria la seva arribada pels tràmits burocràtics. El nigerià va poder-se entrenar diumenge, poques hores després de la seva arribada, en una sessió preparada pels futbolistes no convocats pel partit contra el Mirandés, i ahir es va posar a les ordres de Pablo Machín després de la seva presentació.

Chidiebere Nwakali és un jugador “potent, ràpid i dinàmic, que té arribada i xuta bé”. En paraules del director esportiu del club, Quique Cárcel, “el seu lloc natural és de pivot, per davant de la defensa, però realment és molt polivalent. Es pot adaptar a les posicions de vuit i de deu (d’interior), també ha jugat de lateral i, tot i que no és la seva posició natural, es podria adaptar a la posició de carriler, perquè té bones condicions físiques”. Respecte a l’adaptació del nouvingut, també va comentar que “ve de Nigèria, d’una cultura que no és fàcil. No sé si està perfectament, vull ser optimista perquè és jove i el veig fi. Evidentment que sí que li manca ritme d’entrenaments i de competició”.

En referència al seu estat físic, el propi jugador va voler aclarir que el preparador esportiu del club li va enviar un planning personalitzat d’entrenaments que ell ha seguit estrictament mentre es trobava al seu país. A més a més, va afegir que “estic en molt bona forma. Abans de tornar al meu país m’estava entrenant amb el City. Em sembla que estic bé per jugar”. Nwakali, que va estar la temporada passada al filial del Málaga, que juga a la Tercera Divisió andalusa, on va disputar només dos partits, confia que l’etapa al Girona serà més satisfactòria. El jugador, que es comunica amb la plantilla en anglès (ja que no parla català, castellà o francès), va explicar que tot i que no coneixia molt a fons el Girona, creia que havia fet una bona elecció venint-hi a jugar ja que és “un club amb molta experiència a la Segona Divisió A”. També es va mostrar ambiciós amb les expectatives de la temporada i va afirmar que confia que el club faci “un pas més i miri amunt després del mal desenllaç del curs passat”.