El govern de Sabadell dóna entrada a UpC i Guanyem

0
El govern de Sabadell - diari català
El govern de Sabadell

El govern de Sabadell passa a estar format per 14 regidors

El govern de Sabadell ha donat entrada a Unitat pel Canvi (Upc) i Guanyem a l’equip municipal, per la qual cosa el consistori passa a estar format per 14 regidors.

Als vuit que integraven Crida per Sabadell i ERC, se sumen els quatre d’Upc i els dos de Guanyem, segons ha explicat aquest dilluns als mitjans l’alcalde de la població, Juli Fernàndez.

Es tracta d’un canvi profund que la ciutat necessita i per això es requereixen majories. En aquesta línia s’ha treballat“, ha dit el primer edil.

Fernàndez ha assenyalat que aquest acord és “producte d’un diàleg continuat entre les diferents forces”, i no ha volgut revelar detalls del futur executiu local perquè serà la setmana que ve quan es faci públic el nou cartipàs.

Fernàndez ha remarcat que “els punts d’acord són els que permeten al govern municipal seguir endavant”, i ha recordat que el seu càrrec com a alcalde així seguirà fins al 2017, tal com va acordar el passat 13 de juny en l’acte d’investidura amb el seu soci de govern, Crida per Sabadell.

A partir de llavors, es decidirà entre les quatre formacions la persona que haurà d’ocupar aquesta responsabilitat, ha detallat Fernàndez.