El IV Festival Ítaca portarà a Oques Grasses, Andres Calamaro i Quimi Portet

0
Ítaca | Diari Catala
Foto: THOMA CANET

El festival se celebrarà del 26 de maig al 8 de juliol en diferents localitats de Girona

El IV Festival Ítaca, que se celebra del 26 de maig al 8 de juliol en diferents localitats del Baix Empordà (Girona), tindrà Andrés Calamaro, Quimi Portet i Oques Grasses com a caps de cartell d’aquesta edició.

En declaracions a Europa Press, el director del festival, Fran Arnau, que ha presentat aquest dimarts el cartell a l’Estartit, ha comentat que es tracta d'”un festival consolidat” i que ha aconseguit reconèixer-se entre els molts festivals que se celebren a la província.

“un festival consolidat”

Arnau ha reivindicat que el festival uneix “cultura, música i experiències”, fet que constitueix un bon motiu per acostar-s’hi.

A més dels caps de cartell, també destaquen noms com els dels cantautors Ramon Mirabet o Joan Colomo, així com grups ja consolidats com El Petit de cal Eril o Teràpia de Xoc.

El festival s’estrenarà el 26 de maig amb una obra de teatre de Xavier Bovés i es tancarà el 3 de juliol amb el concert d’Andrés Calamaro.

Pals, Calella, Palafrugell, Torroella de Montgrí, Gualta, la Pera, l’Estartit i Púbol són els escenaris del Baix Empordà que acollirà aquest certamen.