El Jailbreak de iOS 8.4 s’actualitza amb l’última versió de Cydia

  0
  El Jailbreak de iOS 8.4 s'actualitza amb l'última versió de Cydia

  El Jailbreak de iOS 8.4 s'actualitza amb l'última versió de Cydia

  Última versió de Cydia integrada

  TaiG, el software que permet realitzar el Jailbreak a tots els iDispositivos compatibles amb les últimes versions de iOS 8, especialment iOS 8.4, rep una nova actualització. Es tracta de la versió 2.3.1 i està catalogada com a Beta i la principal novetat de la qual és la introducció de l’última versió disponible de Cydia.

  Per tant, les novetats seran d’especial interès per a aquells usuaris que encara no hagin realitzat el Jailbreak als seus iPhone, iPad o iPod Touch.

  Poc després de l’alliberament de l’actualització oficial de iOS 8.4, l’equip de desenvolupament de TaiG anunciava a través de Twitter que ja estava en marxa la compilació d’una versió de la seva eina capaç de realitzar el Jailbreak sobre aquesta versió de iOS. Posteriorment han sortit diverses versions de l’aplicació, fins i tot alguna filtració pel mig, encara que aquest últim compte com a novetats destacada la versió 1.1.20 de Cydia.Jailbreak en iOS 8.4 amb TaiG

  El Jailbreak de iOS 8.4 s'actualitza amb l'última versió de Cydia

  Com ja us hem indicat anteriorment, aquesta actualització no tindrà massa interès per a aquells que han realitzat Jailbreak. No obstant això, per a aquells que encara no han fet el pas és un punt a favor posat que el procés de desbloquejo del sistema vindrà associat a la instal·lació de l’última versió de Cydia. Això implica incloure entre les apps del sistema la versió 1.1.20 que el seu creador alliberava ahir mateix per corregir els errors detectat en l’anterior versió i anunciar que les còpies de seguretat d’iTunes inclouran per primera vegada la configuració de Cydia.

  Instal·lació

  Si ja has realitzat Jailbreak amb anteriors versions de TaiG, les novetats no t’afectaran atès que la instal·lació anterior de Cydia igualment propiciarà l’actualització de la mateixa. No obstant això, per a aquells que encara no han aconseguit Jailbreak en iOS 8.4, el llançament de TaiG 2.3.1 és l’ocasió perfecta per realitzar tot el procés complet, Jailbreak i instal·lació de Cydia 1.1.20.

  Si estàs disposat a utilitzar l’eina de l’equip de desenvolupament de TaiG, recorda que tens les instruccions per realitzar el procés des d’aquest enllaç. Excepte una sèrie de configuracions inicials aplicables en el teu iPhone o iPad, la resta del procés està automatitzat, per la qual cosa aconseguir el Jailbreak no comporta la dificultat més gran.